banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ULUCAMİ TÜNEL KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILDI
 Şehir içi ulaşımda trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yaşanan trafik sıkıntısını gidermek adına tünel kavşak projeleri ile ulaşım sorununu çözmeye çalışan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ulucami Tünel Kavşak ile hizmet halkasına bir yenisini ekledi.

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘şehir içi trafiğinde kesintisiz ulaşım’ hedefine yönelik yapımına başlanan Ulucami Tünel Kavşağı trafiğe açıldı.

Şehrin dört bir tarafında gerçekleştirdiği hizmetlerle Kahramanmaraş’a kalıcı ve çağdaş projeler kazandıran Büyükşehir Belediyesi, kentte en çok yaşanan sıkıntıların başında gelen ulaşım sorununu da büyük ölçüde çözüme kavuşturuyor. Kahramanmaraş’ı inşa ettiği bulvar, kavşak ve yeni yollarla donatmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, trafiğin tıkanan damarlarını açarak ulaşıma nefes aldırmayı planlıyor.


Özellikle Şekerdere -Kıbrıs Meydanı trafiğini kullanan vatandaşların büyük sıkıntı çektiği güzergâhı çözüme kavuşturmak için yapımına Nisan ayında başlanan Ulucami Tünel Kavşak vatandaşlardan da olumlu not aldı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol