Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK dizi 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

ÜLKÜ EREN, SAHAYA ERKEN ÇIKTI
 Bu anlamda, geçmiş siyasi tecrübesini hizmete dönüştürmek üzere yola çıkan ki daha önceki dönemlerde CHP'de etkin siyaseti ile dikkat çeken, 30 Mart Mahalli Seçimlerinde, CHP'den Onikişubat belediye Başkan Adayı gösterilen sigortacı Ülkü Eren, geçtiğimiz günlerde idrak ettiğimiz Kurban Bayramında bile boş durmadı, köy ve mahalle gezileri ile halkın arasına indi.

Halkın beklentilerine cevap verebilmek, onların dertleriyle dertlenmek, sevinç ve üzüntülerini paylaşmak adına yola çıkan Ülkü Eren, gittiği yerde halkın yakın ilgisi ile karşılaştı.

Beraberinde  yol ve kader arkadaşları Erol Kalalı, Kadir Kara, Zekeriya Çıngır, Mustafa Keskin olduğu halde, Dadağlı Köyüne giden, muhtar ve köy sakinleri ile buluşan, onların sorunlarını dinleyen, notlar alan Ülkü Eren, ikinci durak olarak Kavlaklı mahallesini seçti. Kavlaklı Mahallesi Muhtarı Yaşar Terlikli ile de konuşan, muhtarı dinleyen Eren, daha sonra da partilisi Ramazan Terlikli'nin oğlunun nişan törenine katıldı, salonda damat Cuma ve gelin Özlem'in yüzüklerini taktı, mutluluklarına ortak oldu.

HALKA RAĞMEN SİYASET OLMAZ!

Bu düşünceden hareketle, bayramda bile zamanını vatandaşlar arasında geçiren, onları mutlu günlerinde yalnız bırakmayan, bayramlaşan Eren, halka rağmen siyasetin olmayacağını belirterek, "Gittiğimi her yerde halkımızın ilgi ve teveccühü ile karşılaşıyoruz. İnsanlarımız ihmal edilmeyi, unutulmayı, seçimden seçime ziyareti benimsemiyor, hazmedemiyor. Biz halkın arasında olmaktan mutlu oluyoruz" dedi ve bu saatten sonra ziyaretlerin, halkın arasında olmaların eksik olmayacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol