banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÜLKEYE  HİZMET İÇİN  YOLA  ÇIKTIM
 Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında Beşir Derneği Kahramanmaraş şube başkanı Abdullatif Ağgürbüz ve  Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kahramanmaraş Şubesi'ni ziyaret etti. Burada Şube Başkanı Adnan Toprak ve Şube Yönetimi ile bir süre görüşen AK Partili Aday Adayı Ali Özdemir, AK Parti'nin başarılı siyaseti içerisinde Kahramanmaraş'a ve ülkeye hizmet etmek için yola çıktığını belirterek; "Kahramanmaraş'ın yerel değerleri bizim için önemlidir. Nasip olur da seçilirsem; memleketimizin yerel değerleri olan biber, kuyum, çelik gibi sektörlerin birer marka olması için çalışacağım" dedi. Özdemir, Kahramanmaraş'ın bir cazibe merkezi olması için de çalışmalar yapacağını söyledi.

 

 

 

TÜMSİAD Şube Başkanı Adnan Toprak ta, Özdemir'in ticarette gösterdiği dürüstlük, başarı ve performansı siyasete de yansıtmasının önemli olduğunu belirterek, "Milletvekilliği nasip olursa şehre ve ülkeye büyük katkılar sağlayacağınıza canı yürekten inanıyorum sizin gibi dürüst insanları siyasette görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol