Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÜLGER, “SİZE ENGELLİ DEMEYE DİLİM VARMIYOR!”
 Derneği ziyaret eden, engelli vatandaşlarla sohbet edip onları dinleyen ilk başkan aday adayı olma sıfatı ile her zaman onların yanında olacaklarını söyleyen Alaaddin Devlet Ülger, “Başkan olup olmamam önemli değil, seçilsem de, seçilmesem de her daim yanınızda olacağıma söz veriyorum” derken, Derneğin Genel Başkanı Arif Demir ise, jestinden ötürü Ülger’e teşekkür etti, siyasi çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sırasında Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Erol Tanış da hazır bulunurken, başkan aday adayı Ülger, Onikişubat ilçesine ilişkin projelerinden söz etti, özellikle Karşıyaka projesinin en büyük hayali olduğuna vurgu yaptı, sonra da engelli arkadaşları ile sohbet etti, “Size engelli diyemiyorum, dilimi varmıyor. Sizler benim için önemlisiniz. Biz maneviyata önem veren insanlarız. Sizlerin ihtiyaçlarını, taleplerini biliyorum. Başkan seçildiğimde bu ilçeyi sizlerle birlikte istişare ederek yöneteceğim ve sizlere daha çok zaman ayıracağım” dedi.

HİÇBİR ENGEL YOK!

Aynı zamanda da Önsen Beldesi belediye başkanı olan Onikişubat ilçesi belediye başkan aday adayı Alaaddin Devlet Ülger, spor camiasının da kendisini yakından tanıdığını, Önsen’e başkan olduğunda, ilkin engelli vatandaşların belediyeye rahat girip çıkabilmeleri için önlemler aldığını da belirterek, “Sizlere hizmet edebilmek için önümüzde hiçbir engel yok. aslında sizler engelsizsiniz. Her zaman yanınızdayım ve dualarınızı bekliyorum” diye konuştu.

Dernek Genel Başkanı Arif Demir ise başkan aday adayı Ülger’e teşekkür etti, başarı dileklerini yeniledi, kendilerini hatırlayan ilk başkan adayı olması sebebiyle ayrı bir yeri olduğunu hatırlatarak, engelli vatandaşların günlük yaşamda karşılaştıkları zorluklardan söz etti, bunlara çözüm bulunmasını istedi, özellikle istihdam konusunun önemine vurgu yaptı.

Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Erol Tanış ile birlikte engelli vatandaşlara verilen eğitim salonunu da gezen Ülger, gördüğü manzara karşısında çok duygulandı, başarısından ötürü Demir’i kutladı. 









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol