banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ÜLGER; KUZEY, GÜNEY VE BATI KÖYLERİNİ KUCAKLADI
 vatandaşlarla sohbet etmek, düşüncelerini anlatmak, onlarla istişareler etmek üzere neredeyse evi barkı unuturken, vatandaşların kendini bağrına basması karşısında duygulanıyor, halktan beklediği ilgi ve alakayı yüreğinde hissedince, Göreve talip olmak bizden. Belediye başkanı seçilmemiz halinde şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz” diyor, köy ve mahalle muhtarlarını dinliyor, deyim yerindeyse dur durak bilmiyor.

Geçtiğimiz günlerde de Suçatı ve Ilıca bölgesine gitti. Muhtarlarla bir öğle yemeği yiyen sonra da belediye toplantı salonunda vatandaşlarla sohbet eden Alaaddin Devlet Ülger, “En az ayda bir kere muhtarlarımızla bir araya gelerek, onların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyeceğiz. Yaptığımız hizmetleri ve yapacaklarımızı istişare ederek, onların görüşünü alacağız ve fikir teatisinde bulunacağız. Onikişubat ilçemizin topyekün kalkınması ve gelişmesi konusunda istişareye önem vereceğiz” dedi.

DAHA YAŞANILIR BİR İLÇE İÇİN

Halen mevcut köylerini sorunlarının yanı sıra, göçlerin önüne geçmek için insanların istihdam bazında sorunlarına çare arayacaklarının da altını çizen Ülger, kalkınmaya yönelik hizmetlerin yapılması için gayret edeceğini söyledi.

Ülger, köy ve mahalle muhtarları yanında, esnaf ziyaretlerinde de şunu söylüyor; “Lüzumlu olan bölgelerimizde kentsel dönüşümle daha yaşanılır ve refah bir ilçe oluşturmak için gayretimiz bitmeyecek. Mevcut köylerde sel ve doğal afetlere karşı yapılması gerekenleri öncelik olarak kabul edip, bu konuda çalışmalara zaman kaybetmeden başlayacağız. Şeffaf bir yönetimle adaletli bir şekilde hizmet etmek için gayret göstereceğiz” diye konuştu.

HER YERDE İLGİ GÖRÜYOR

Ilıca ve Suçatı ziyaretçinde, yaklaşık 30 kadar köy ve mahalle muhtarı ile bir araya gelen Ülger’e, aynı zamanda da Fatmalı Belediye Başkanı Servet Bekereci ve Ilıca Belediye Başkanı Remzi Demir de refaket ederken, vatandaşların Ülger’e ilgisi her geçen gün aratmaya başladı.

Desteklerinden ötürü başkan ve muhtarlara teşekkür eden Ülger, toplantılar için kendisine yardımcı olan Demir ve Bekereci’ye ayrı bir yer ayırdı, gördüğü sıcak ilgi, karşılamalardaki alakanın kendisini duygulandırdığını ve umutlandırdığını sözlerine ekledi.























Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol