banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ

Bu haber kez okundu.

ÜLGAN KONUKOĞLU CAMİİ TEMELİ ATILDI
 Konukoğlu Ailesi tarafından yaptırılacak Ülgan Konukoğlu Camii’nin temel atma töreninde konuşan Çelik, “Konukoğlu Ailesi, yaptırdıkları camilerle de milletimizde çok önemli hizmetler etmektedir. İslam dininin yaşaması ve yaşatılmasına vesile olacak bu camiyi yaptırdıkları için Konukoğlu Ailesi’ne teşekkür ederim” dedi.

 

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da Ülgan Konukoğlu Camii’nin yaptırdıkları 13’ncü cami olacağına dikkati çekerek, önümüzdeki yıl için yapmayı planladıkları camiler bulunduğuna vurgu yaptı.

 

İÇİNDE KUR’AN KURSU, MESCİT VE SINIFLAR BULUNACAK

 

Cami inşaatını üstlenen ASCE İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Koçer ise bir yılda tamamlanacak camide 1.700 kişinin ibadet edebileceğini belirterek, “Bodrum, giriş ve mahfil olmak üzere 3 katlı olacak camide, müezzin ve imam lojmanı ile Kur’an Kursu olarak değerlendirilmek üzere mescid ve sınıflar bulunacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil’de, Koru Park yanına inşa edilecek Ülgan Konukoğlu Camii temeli, dualar eşliğinde atıldı.

Törene, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami, Hakan ve Cengiz Konukoğlu, Gaziantep Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Tansu Tuğlu da katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol