banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

UĞURLUEVLER SİTESİ TEMİZDEMİR'E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Site sakinleri adına site yöneticisi Hasan Balbaba, Mehmet Temizdemir'e teşekkür plaketi vererek site adına duygularını şöyle dile getirdi: "Sayın Mehmet Temizdemir Bey, Söz verdiğiniz günden önce tamamlayarak, bizlere kaliteli, ferah ortamda ev yaşam alanı oluşturduğunuz için, şahsınızda tüm ekibinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, genelde müteahhit ve ev sahiplerinin hep kavgalarına şahit olmuşuzdur. Kahramanmaraş'ta böylesine dürüst müteahhitleri görebilmek mutluluk verici, site sakinleri olarak, geldiğimiz noktada helalleşebilmek çok önemli, bundan sonra komşuluk ilişkilerimizi geliştirmeye yönelik olarak daha çok bir araya gelmeye ihtiyacımız var, bu arada, Sitenin tamamlanmasında büyük emeği geçen, nazik tavırlarıyla gönüllerde yer bırakan İnşaat Mühendisi Mustafa Gökşen Beyefendi'ye de ayrıca bir teşekkür ve gönül borcumuz var " dedi.

Hasan Balbaba konuşmasına şöyle devam etti: “Komşuluk ilişkilerinin pekişmesine önem veriyoruz. Sitemiz içerisinde çok amaçlı salon ile sinema, gezi etkinlikleri ile çocuklarımızın arkadaşlıklarının pekişmesine, hanımlar arasında günler düzenleyerek komşuluk ilişkilerinin pekişmesine, mescit, toplantı imkanları ile komşularımızın bir araya gelmelerini çok önemsiyoruz, bundan sonra da sitemizin huzurlu bir yaşam alanı olması için elimizden gelen hizmeti yapmaya devam edeceğiz” dedi. Site sakinleri de, ayrı ayrı teşekkür ederek, duygularını dile getirdiler.

Teşekkür Plaketi alan Metesan Demir Sahibi Mehmet Temizdemir, "Bu jest karşısında duygulandığımı belirtmeliyim. Elimizden geldiğince iyi komşuların bir araya gelmesi için konutları satarken seçici davranıyoruz, elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz,  40 yıldır inşaat malzemesi sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz 2009 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başladık. En son yapmış olduğumuz ve Kahramanmaraş’ın sembolü olan uğurböceklerinden de esinlenerek ismini koyduğumuz Uğurluevler Sitesi'nin site sakinleri tarafından beğenilip takdir edilmesi bize cesaret ve güven vermiştir.
İnşaata başlarken tüm kesime hitap eden makul fiyat politikası ile her kesimden aileleri ev sahibi yapmaya çalışıyoruz,  yapılan bu sitemizi zamanından 8 ay önce eksiksiz olarak site sakinlerine de teslim etmiş bulunmaktayız.
Bu vesile ile birlikte inşaa ettiğimiz sitemizin yapımı aşamasında emeği geçen şirket müdürümüze, mimar, mühendis, taşeron usta ve tüm çalışanlarımıza emeklerinden dolayı da teşekkürü bir borç bilirim. İnşaat sektöründe harcanan zamanın ve emeğin beğenilerek takdir edilmesi, emeğe saygı duyulması ve yapılan bu çalışmaların başkaları tarafından da takdir görmesi onur ve gurur vericidir.
Site sakinleri tarafından yapılan bu emeğin takdir görülüp beğenilerek şirketimiz yönetim kurulu olarak şahsıma yapmış oldukları nezaket ziyareti ve takdim etmiş oldukları plaketten dolayı başta site yöneticisi Hasan Balbaba ve tüm site sakinlerine teşekkürlerimi sunarım." diyerek sözlerini tamamladı.

Ev sahipleri ile Müteahhit firma hesaplaşarak helalleştiler ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol