banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

UĞUR DİLİPAK; BAYRAMLAR BİRLİKVE BERABERLİĞİN GÜÇLENDİRİCİSİDİR
 Yayınladığı mesajda Türk ve İslam âleminin ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberliğe vurgu yapan AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak; “Müslümanlar bir yılda iki büyük bayram yaşamaktadır. İdrak ettiğimiz Kurban Bayramının da içinde bulunduğumuz Arakan(Myanmar)da Müslüman kardeşlerimize katliamın yapıldığı ve diğer coğrafyalarda Müslüman kardeşlerimizin acı çektiği şu günlerde ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimize vesile olacağı düşüncesindeyim. Çünkü bayramlar sevgi, saygı ve hoşgörü ile birlik ve beraberliğin en büyük simgesi ve Anadolu insanının ailesi, eş, dost ve akrabaları ile en çok vakit geçirdiği zamanlardır. Barındırdığı pek çok anlam ile müminlerin Allaha yaklaşmalarını sağlayan Kurban ibadeti sadakatin, fedakârlığın ve teslimiyetin göstergesidir.  

Bu duygu ve düşüncelerle Kahramanmaraş’lı hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramlarını kutluyor, Kurban Bayramının Kahramanmaraş’ımıza, ülkemize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa birlik beraberlik ile huzur ve barış getirmesini diliyor. Özgür bir şekilde Bayramları idrak etmemizde kanları ve canlarıyla mücadele eden aziz şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum.”  dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol