Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

UFACIKLI ORTAOKULUN’DAN REKTÖR KARAASLAN’A ZİYARET
 KSÜ’nün Avşar Yerleşkesini ve Fakültelerini gezen öğrencileri Rektörlük binası Senato Salonunda kabul eden Rektör Karaaslan tüm öğrenciler ile tek tek tokalaşarak ‘Hoş geldiniz’ dedi. Ufacıklı Mahallesi (Köyü) Ortaokulu Müdürü Mehmet Cinkara Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde bulunmaktan dolayı duydukları menmuniyeti dile getirerek: “ Buraya branş öğretmenleri Tuğba Yürekli, Esma Balan, Cihan Aslan, Rafi Kantarcı ve Numan Koç ile birlikte sevincimizi paylaşmaya geldik. TÜBİTAK’ın bilim projesinde Mersin Bölge finallerine katıldık. Öğrencilerimiz Ayşe Yağar ve Ayten Şişman projelerini sergilediler, 87 okul içerisinde Mersin’e gelen iki köy okulundan biri bizdik ve bundan dolayı gurur duyduk. Ankara finallerine seçilemedik ama bu bizi daha da hırslandırdı. Sayın Rektörümüzü geçenlerde köyümüze davet etmiştik, bizim Ufacıklı Köyümüz Pazarcıktan daha eski, kültür kökleri daha eskiye dayanan bir köy. Bu münasebetle köydeki kültüre ve tarihe dayalı bütün eski eşyaları, değerli taşları toplayıp bir müze haline getirdik ve 22 Mayıs 2014 tarihinde Pazarcık Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı gelerek açılışını yaptılar. Çocuklarımızdan takdir ve teşekkür alanları Gaziantep’e geziye götürdük. Ayrıca 7 ve 8. Sınıftan toplam 23 öğrencilerimize ufuklarının açılması adına Kahramanmaraş’ta ki Fen Lisesi, Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi en sonunda da Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini gezdirdik ve Köyümüze yeni ve modern bir okul yapımında bizden desteklerini esirgemeyen Sayın Rektörümüzü ziyaret etmek istedik sağ olsunlar kabul ettiler ve şu an buradayız” dedi.

Kendisinin de Ufacıklı Köyünden olduğunu, o tarihlerde şehir dışında olduğu için davetten haberdar olamadığını dile getiren KSÜ Rektörü Prof.Dr. Karaaslan kendisini ziyarete gelen öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları cevaplayan Rektör Karaaslan, Ziyaret dolayısı ile öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür eden Rektör Karaaslan,  Ufacıklı Köyü Ortaokuluna Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından geçtiğimiz 2013 yılı içerisinde yapılan Türkiye Liseler arası ‘Sütçü İmam’ temalı resim yarışmasında birinci gelen resmin tablosunu, öğrencilere ise içerisinde sürpriz hediyeler bulunan birer çanta hediye etti.








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol