banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU’NDAN AFRİN’E 253 BİN İLMEKLİ BAYRAK
 

Tüm vatandaşların ellerinde Türk Bayraklarıyla Kortej yürüyüşünde başlayan program, öğrenciler tarafından gösterilen muhteşem gösterilerle devam etti.

Uzunsöğütlü kadınlar, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile istişareye geçerek 4 aylık çalışma sonucunda el emeği göz nuru olan 253 bin ilmekli Türk Bayrağını Afrin’deki Zeytin Dalı harekatında savaşan Mehmetçiklere göndermelerini istediler.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Uzunsöğüt Mahallemizdeki bu muhteşem programa emeği geçen tüm kardeşlerimize çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bu programda çok duygu yüklü anılar yaşadık. Bu proje Uzunsöğüt halkımızın gerçekten çok kayda değer bir projesi, halkımıza bu konuda minnettarız. 253 bin şehidimiz anısına 253 bin ilmekle dokunarak çok güzel bir Türk Bayrağı işlendi. Uzunsöğüt’teki yaşayan tüm hanımefendilerin, beyefendilerin burada emeğinin olduğunu gördük.

Bu program Çanakkale Zaferi anısı aslında, Çanakkale’yle beraber o günden günümüze kadar olan tüm şehitlerimiz adına muhteşem bir eser ortaya koyulmuş. Özellikle Uzunsöğüt’lü hanımefendilerimizin katkıda sağladığı el emeği göz nuru alın teri olan 253 bin şehide ait, 253 bin ilmekli Türk Bayrağını burada sergilediler.

İnşallah ilerleyen günlerde Türkoğlu halkımızla beraber büyük bir kalabalıkla bu dokunan Türk Bayrağımızı Afrin’deki Türk askerlerimize, Türkoğlu’nun hanımefendilerinin dikmiş olduğu bu muhteşem eseri hediye edeceğiz. Geçmişinde 16 büyük Türk devleti kurmuş olan bu toplum inşallah, birlik ve beraberlik olduğu müddetçe bundan sonrada Türkiye de terörün kökünü kazıyacak. Dünya ya Türk’ün gücünü gösterecektir.

Programı düzenleyen Başta Uzunsöğüt Muhtarı İlhan Bağcı'ya, İlkokul Müdürü Bekir Özçelik'e, öğretmenler ve öğrencilere bu muhteşem gösterilerinden dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol