Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU’NDA REKOR SİNYALİ
 30 Mart Yerel Seçimlerinde büyükşehirle birlikte tüm ilçelerde zafer hedefiyle çalışmalarını sürdüren AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, Türkoğlu ilçesine bağlı Şekeroba, Beyoğlu, Kılılı ve Yeşilyöre beldesine çıkarma yaptı.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ve Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş’un 4 beldede gerçekleştirdiği mitingler, şenlik havasında geçerken, yöre insanı kendilerinden rekor destek bekleyen adaylara, “Evet” yanıtı verdi.

Miting programlarının ilk durağında Şekeroba beldesi sakinleriyle buluşan ak kadrolar, gösterilen teveccüh karşısında duygusal anlar yaşadı. Özellikle büyükşehir adayı Erkoç’u yürekten kucaklayan belde halkı, miting meydanındaki coşkularıyla oyların adresinin AK Parti olduğunu gösterdi.

Şekeroba’nın ardından Beyoğlu’na geçen ak kadrolar burada da davul ve zurnalar eşliğinde karşılandı. Türkoğlu adayı Okumuş’unmemleketi olan Beyoğlu’nda da 7’den 70’e tüm vatandaşlar, miting alanındaki yerlerini alarak AK Parti’nin en görkemli mitinglerinden birine imza attılar.

Kılılı’da gerçekleştirilen mitingdeki coşku ve heyecan da öncekileri aratmadı. Belde sakinleriyle buluşup projelerini anlatan Erkoç ve Okumuş, beldenin sahip olduğu sanayi tesisleriyle büyük öneme sahip olduğunu belirttiler. Yeni dönemde sanayi tesisi sayısının artırılması için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade eden ak kadrolar, verilen desteği boşa çıkarmayacaklarını söylediler.

Türkoğlu ilçesine bağlı beldelerde gerçekleştirilen mitinglerin son durağı ise Yeşilyöre oldu. Burada da ellerindeki AK Parti bayraklarıyla seçim bürosu önünde toplanan belde sakinleri, istikrar, güven ve hizmetlerin devamı için bir kez daha “AK Parti” diyeceklerinin işaretini verdiler.


Önceki gün düzenlediği program ile Kahramanmaraş’ın geleceği için planladığı 196 projeyi kamuoyuna açıklayan ve tüm kent halkında heyecan oluşturan Erkoç, Türkoğlu’na bağlı beldelerdeki söylemleriyle de büyük beğeni topladı. Büyükşehir Belediye Başkanı olmanın kanuni sorumluluğunun yanı sıra, şehr-ül emin olmanın da manevi sorumluluğu içerisinde hareket edeceğini ifade eden Erkoç’un konuşmasından satır başları şöyle:

“Artık Şekeroba, Beyoğl, Kılılı ve Yeşilyöre büyükşehir. Buraların artık 2 belediye başkanı olacak. Kahramanmaraş’ımız da hangi hizmet varsa, bu çalışmalar buralara da gelecek. Sizler için kütüphaneler, taziye evleri yapacağız, sosyal sorumluluk projelerini buralara taşıyacağız, hasta bakım hizmetlerini, buraya getireceğiz. Her zaman yanınızda olup hayatınızı kolaylaştıracağız. Maraş tarihi bir dönüşüm yaşıyor. Bu güzel şehrimiz büyükşehirle buluşuyor. Yıllardır bunun özlemini çektik ve bu hasret bitiyor. Muhalefetin tüm engellerine rağmen bu özlem bitiyor. Büyükşehrin farkı ne olacak derseniz. Malumunuz beldelerdeki imkanlar yetersiz. İşte bu yeni sistemle, havuz sistemiyle tüm beldeler merkezle birlikte omuz omuza vermekte. Göreceksiniz daha çok hizmet gelecek. Buralardaki tüm eksikleri gidereceğiz. Zaten son 10 yılda alt ve üstyapıda çok hizmet yapıldı. Eksiklikleri de biz tamamlayacağız. Kardeşlik hukuku içerisinde Osman Başkanımızla el ele verip yaşam standardını yükselteceğiz. Geleceği beraber inşa edeceğiz.

Çocuklarımızın eğitimlerinin takipçisi olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu beldelerimizi gıpta ile seyredilen yaşam merkezleri haline getireceğiz. Bunun için tüm imkanlar hazır. Sadece büyükşehrin kanuni sorumluluğuyla değil şehr-ül emin olmanın da manevi sorumluluğuyla sizlerin yanında olacağız. Dertlerinizle dertlenecek, kimsesizlerin kimi olacağız.”

Yerel seçimlerin Türkiye açısından önemine vurgu yapan Milletvekili Güvenç ise, 11 yıllık AK Parti iktidarında elde edilen başarıların devamı için milletin bu seçimde de AK Parti’ye yetki vereceğini söyledi. Eğitimden sağlığa, sağlıktan ulaşıma kadar her alanda büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini dile getiren Güvenç, şunları kaydetti:


“Sizlerin duası ve cenabı hakkın yardımıyla her türlü engelleri aşarak bu günlere geldik. 11 yıllık iktidarımız boyunca IMF’ye olan borcu sıfırladık. 27.5 milyar dolarla teslim aldığımız hazineyi 137 milyara çıkardık. Ülkemizde tam böyle bahar havası yaşayacakken Taksim’de yapılan bir yayalaştırma projesini bahane edip, gezi parkı eylemlerini başlattılar. Bu ülkenin gelişmesini engellemek isteyenlerin bir operasyonuydu bu. Onların amacı ekonomiyi büyütecek olan projeleri engellemekti. Aynı oyun bu kez 17 Aralık’ta sahnelendi. Ama feraset sahibi olan milletimiz bu oyunlara gelmeyecek. İnşallah bu seçimde de milletimiz yavrularımızın geleceği için Recep Tayyip Erdoğan’a ve ak kadrolara sahip çıkacak. 30 Mart seçimlerinde çocuklarımızın istikbali için güçlü bir desteğe var mısınız? Şimdi kazandıklarımızı daha da geliştirmeye var mısınız? Şundan emin olun. 30 Mart seçimleri kazanımlarımıza sahip çıkma seçimleridir. İnşallah daha önce olduğu gibi bu seçimlerde de desteğinizi yanımızda hissedeceğiz.”

Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş da 10 yıldır edindiği başkanlık tecrübesiyle yeni dönemde de tüm Türkoğlu halkının hizmetinde olacağını söyledi. Eksiklikleri ve çözüm yollarını yakından bildiğini vurgulayan okumuş, şunları ifade etti:

“İnşallah büyükşehir imkanlarını en verimli şekilde kullanarak büyük projeleri Türkoğlu’muza ve tüm beldelerimize fazlasıyla getireceğiz. Projelerimiz hazır. 30 Mart’ta sandıklardan dolu dolu çıkıp 10 yıllık tecrübemizle hizmet etmek için geliyoruz. Sorunları ve sıkıntılarımızı biliyoruz. Bu sorun ve sıkıntıları gelecek 5 yılda çözeceğiz. Bu beldelerimize daha önce hizmet eden belediye başkanlarımız burada. Hepsine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bıraktıkları yerden devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi bu beldelerimizde altyapı hizmetleri bitti,içme suyu sorunu bitti. İnşallahbiz de geldiğimizde mahalle aralarından tutun her köşeye kadar hiçbir yolunuz asfaltsız ve parkesiz kalmayacak. Her beldeye büyükşehir başkanımızla el ele vererek büyük spor kompleksleri, taziye evleri, kütüphaneler kazandıracağız. Tecrübemizi fazlasıyla yatırıma dönüştüreceğiz. Sizlerin desteğiyle, gelecek 5 yıllık süre içerisinde bölgemizi Kahramanmaraş’ın en güzel yerleşim yerlerinden biri haline getireceğiz.”






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol