Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU’NDA MİTİNG GİBİ AÇILIŞLAR
 Türkoğlu ilçe belediye başkan adayı Osman Okumuş’un AK Partiden belediye başkan adaylığının açıklanması ardından, dur durak dinlemeden seçim çalışmaları kapsamında beldeleri, köyleri gezerken, Şekeroba, Beyoğlu, Kılılı ve Yeşilyöre beldelerinde seçim bürosu açılışı, adeta miting havasında geçti.

Seçim bürosu açılışına AK Parti milletvekili Sıtkı Güvenç, Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu AK Parti belediye başkan adayı Osman Okumuş, Türkoğlu ak parti teşkilatı ve yüzlerce Şekeroba, Beyoğlu, Kılılı ve Yeşilyöre'li  vatandaşlar katıldı.


Başkan Adayı Okumuş konuşmasında: “Halkın ak partimize ve teşkilatına bulunduğu ilgiden dolayı tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunarım. bizlere açılışlarımızı miting havasında geçirmemizi sağladıkları için sağ olsunlar bende 30 Mart'dan sonra belediye başkanlarımın hizmetlerini bıraktığı yerden en güzel şekilde devam edeceğiz, alt yapısı olmayan yerlere alt yapı, parklar, spor tesisleri, parke yollar ve özellikle taziye evleri yapacağım ve bunlar hizmetlerimizden sadece bazıları” dedi.


OSMAN OKUMUŞ İŞİ BİLEN BİR İNSAN

Milletvekili Dr.Sıtkı Güvenç ise; “Gerçekten Türkoğlu'lulu kardeşlerim çok şanslı, çünkü başkan adayımız Osman Okumuş, işi bilen, belediyecilikte yıllardır tecrübesi olan bir başkan ne mutlu size böyle bir hizmet adamı ,sizin başkanınız olacak” diye konuştu,

Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç da şunları söyledi; “Sevgili kardeşlerim, hizmet konusunda hiç kuşkunuz olmasın Osman başkanımla sırt sırta verdikten sonra hizmetin en büyüğünü getirecez, buralara yollar, mesire alanları, taziye evleri, park alanları, spor tesisleri, vs vs. sizleri hizmete doyuracağız Allahın izniyle”


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol