Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU’NA MADOEVİ…
 Yaşar Pastanesinde senelerdir çalışmış, Kanbur ailesinin esnaf terbiyesi ile büyümüş olan Osman Nergiz, şimdi Türkoğlu’na bir Madoevi yaptırıyor.

Madoevi 4 kattan oluşacak. 2 katı yemek, kahvaltı, toplantı salonundan oluşurken, diğer 2 katı otel olarak hizmet verecek.

Ancak önce ilk 2 kat pastane olarak hizmet verecek, ilerleyen günlerde de otel hizmete girecek. Bu tesis, yakın gelecekte Lojistik merkeze dönüştüğünde, Organize Sanayi Bölgesi hizmete girdiğinde, eğitim-öğretime başlayan Meslek Yüksek Okulunun da ilçeye zenginlik katması ile ilçede ve çevrede büyük bir ihtiyacı gidermiş olacak.

Türkoğlu halkının, yatırımcının böyle biri tesise ihtiyacı varken, Osman Nergiz ve kardeşleri, duyarsız kalamamışlar, MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur da onay verirse, Türkoğlu MADOEVİ olarak hizmet vermeyi düşündüklerini söylüyorlar.


NE YAPIYORSAK, MADO AİLESİ İÇİN

MADO’nun patronları Mehmet, Atilla ve Erdal Kanbur,  çalışanı Osman Nergiz için çok şey ifade ediyor. “Biz ne öğrendiysek, bugünlere geldiysek, Kanbur ailesinin sayesinde geldik. Mesleği ve esnaf terbiyesini onlardan öğrendik. Kahramanmaraş da artık büyükşehir. Türkoğlu da bir sanayi ilçesi ki her geçen gün yatırımların sayısı artıyor. Bunları düşünerek, bu bölgenin kalkınmasında payımız olsun istedik. Ne düşünüyorsak, ne yapıyorsak Mehmet Kanbur ve ailesi adına yaptığımızı belirtmek istiyorum” diyen ve mesleğe 22 senesini veren Osman Nergiz, Yaşar Pastanesinin bir okul olduğunu ileri sürdü ve Kanbur ailesine teşekkür etti.

Toplam 1.033 M2’lik alana yapılan ve inşaatı devam eden Mado Sarayı’nın 515 M2 inşaat alanı var.

Osman, Halil, Hasan ve Ali Nergiz kardeşler, amaçlarının yöre ve insanlara hizmet olduğunu söylüyorlar. 








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol