Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU DAHA DA GÜZELLEŞİYOR
 Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Büyükşehir Belediyesi ve Türkoğlu Belediyesi işbirliği ile ilçe sınırları içerisindeki Kahramanmaraş-Nurdağı yolu üzerindeki orta refujü ağaçlandırmadan önce bordür çalışmaları, Türkoğlu çarşı merkezine giriş ve çıkışlarının yol kenarı genişletmesi aynı zamanda kaldırım çalışması, orta refüjde ağaçlandırma çalışmalarını Bşk.yrd.Ramazan Bozdoğan ile yerinde inceledik.

İlçe merkezindeki yolların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden Büyükşehir Belediyemizle birlikte Türkoğlu Belediyemiz, vatandaşlarımızın daha rahat koşullarda yaşam sürdürebilmeleri için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu kapsamda kış aylarının da gelmesiyle birlikte çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz. Burada yapılacak olan çalışmalarla vatandaşlarımıza hizmet götürme sürecini başarıyla sürdürmek istiyoruz'' dedi ve yapılan hizmetlerin tüm ilçe halkına hayırlı olması dileğinde bulundu.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol