banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE’NİN BAŞINI BELAYA SOKMAYIN!
 Kervanhan’da, bir yorgunluk çayı içtikten sonra İstanbul’a gideceğini dile getiren Gürsel Tekin, iktidarın üç Y’den oluşan yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları kaldırmak bir yana,  daha çok insanları yoksulluğa ittiğini, yolsuzlukların zirve yaptığını, yasaklar ülkesine dönüştüğünü belirterek, “İktidar demokrasi dedi, özgürlük dedi, ancak özgürlüğü kaldıranlar kendileri oldular. Ki bunları söyleyerek oy istediler ve iktidar oldular. Oysa içerde insanlar huzursuz, insanlar korkuyorlar. Dışarıda durum farklı değil, Suriye ile ciddi bir sorun ile karşı karşıyayız. Sadece Suriye olsa yine iyi, komşularımızla aramız açık. Kirli emellerine ulaşabilmek için Türkiye’nin başını belaya soktular” dedi.

YARGIYA TESLİM OLMALILAR!

Gürsel Tekin, Türkiye’nin geçmişte çok acılar çektiğini, çok bedel ödediğinin altını çizerken, Kahramanmaraş örneğini de vermeden yapamadı.

Bir basın mensubunun, Türkiye’nin sınır komşumuz Suriye ile savaşa girip girmeyeceğini, akabinde de seçimlerin ertelenip ertelenmeyeceğine ilişkin sorusu üzerine şunları söyledi; “Sanmıyorum. Türkiye’nin savaşa girmesini gerektirecek bir sebep göremiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim, bu iktidar köküne kadar yolsuzluğa battı. Bunların yargıya teslim olması lazım, ki bu konuda Cumhurbaşkanımızı göreve davet ediyorum” diye konuştu.


YEREL YÖNETİMLERDE İNSAN FAKTÖRÜ

30 Mart’ta yapılacak mahalli seçimler için düşüncelerini de açıklayan Tekin, belediyecilikte, yerel yönetimlerde insan faktörünün çok önemli olduğuna vurgu yaptı, “Dikkat edin, CHP’li belediye başkanlarımız daha başarılı. İşte ene yakınımızda iki örneği burada. Birisi Kamil Dalkara, diğeri de Metin Ergücen. Bursa’da Nilüfer ilçesi, İstanbul’da Kadıköy… Kadıköy günü 24 saat yaşayan bir ilçemiz. Şayet bir şehir 24 saat yaşamıyorsa, o şehirde belediyecilik anlayışında, o şehirde ve o yönetimde bir sorun var demektir. Kahramanmaraş bizim için çok  önemli. Çok da kaliteli bir büyükşehir belediye başkan adayınız var, başarılı olacağımızı, iktidara geleceğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü Kahramanmaraş’ı çok önemsiyoruz” dedi ve hafta içinde Ankara Büyükşehir belediye eski başkanlarından Murat Karayalçın’ın şehrimize geleceğini duyurdu.


İZMİR ZATEN BİZİM,  İSTANBUL VE ANKARA’YI DA CHP ALACAK!

Mahalli seçimlerden CHP’nin zaferle çıkacağını kaydeden Tekin, bir de iddialı cümle sarfetti, “İzmir zaten bizim, inanıyorum ki İstanbul ve Ankara’yı da partimizin adayı kazanacaktır”  diye konuştu, doğu ve güneydoğuda da birçok il ve ilçede seçimi kazanacaklarının garantisini verdi.

Kervanhan’daki sohbet toplantısına katılanlar arasında, CHP İstanbul milletvekili Av.Mahmut Tanal, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, MHP Büyükşehir belediye başkan adayı Ünal Ateş, Onikişubat ilçe başkanı Salman Savranlı, Pazarcık ilçe belediye başkanı Kamil Dalkara, Narlı belediye başkanı Metin Ergücen ile parti teşkilatına mensup kimseler katıldı. 





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol