Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR BASKETBOL ŞAMPİYONASI  MALATYA’DA YAPILACAK
 Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Karaca, yaptığı açıklamada; Türkiye Özel Sporcular Spor federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye basketbol şampiyonası 30 Ekim -2 Kasım tarihleri arasında ilimizde yapılacağını belirtti.

Karaca; “Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü'nün 2 yıl içindeki hem sportif başarısı hem de bu faaliyetler sonucu sporcularımızdaki sosyal gelişim ile özgüven oluşumu federasyonun dikkatini çekmiş ve özel sporcular ile ilgili tarihinde ilimizde ilk defa olacak ulusal bir yarışmayı bizlerle beraber Malatya’mızda yapmak istemişlerdir” dedi.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Karaca;  30 Ekimde Malatya Park’ta Özel Çocuklara Özel Gösterimlerin Saat 16.00’da başlayacağını belirterek 31 Ekim Sabah Sat 10.00’da Tecde Spor salonunda açılış yapılacağını sözlerine ekledi.

Karaca, açılışı müteakiben müsabakaların Tecde Spor ve Battalgazi Spor salonlarına yapılacağını ifade ederek,  Güneydoğu’nun tek takımla yarışacağı müsabakalara her bölgeden iki takımın katılacağı bilgisini vererek 13 ilden sporcuların ilimizde olacağını belirterek 150 kişilik bir kafilenin ilimizde olacağını ve kafilede Federasyon Başkanın bulunacağını da sözlerine ekledi.

Karaca, Güçlü ve güzel bir farkındalık yaratmak istediklerini ifade edere tüm halkımızı Özel Sporcularımızın davetlisi olarak yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Karaca, ilk defa ilimizde bu türden bir müsabaka düzenlendiğini belirterek bu müsabakaların gerçekleşmesinde Ana Sponsor olarak Manas Evlerinin bulunduğunu ve Volkswagen Miram ve Ciciland’ın da katkı sunduğunu ifade ederek sponsor firmalara teşekkür ettiklerini sözlerine ilave etti.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Karaca, son olarak da; Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Karaca, son olarak da;

Şampiyonanın tanıtımı konusunda desteklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesine, ilk günden beri bizlerden desteklerini esirgemeyen Yeşilyurt Kaymakamı Sayın Nesim Babahanoğlu'na ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz.  Ayrıca Malatya Özel Çocuklar ailesi olarak Malatya kamuoyundan desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: K.Turgut GÖLE 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol