banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

TÜRK BÜRO- SEN’DEN ÜLKÜCÜ İŞÇİLERE ZİYARET
 Türkiye KAMU-SEN’e bağlı Türkiye Büro Çalışanları Sendikası (Türk Büro-Sen) Şube Başkanı Ali Yurdagöl ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkücü İşçiler Derneği İl Yönetimine bir ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Yurdagül, burada yaptığı açıklamada “Ülkenin içinde bulunduğu bu zor şartlar altında sivil toplum kuruluşlarında görev almanın zorluğunu biliyorum. Sizleri bu göreve atayanları ve sizleri de bu cesaretinizden dolayı kutluyorum. Bizler birer kamu görevlisi olsak ta, yöneticisi olduğumuz sivil toplum kuruluşları olarak sizlerin ve davamızın yanındayız. Ülkemizi daha iyi yerlere getirmek için el birliği ile çalışacağız” dedi.



İŞÇİLERİN SORUNLARINA ORTAK OLMAK!

Bu arada çiçeği burnunda başkan Yunus Emre Erbilir de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Devraldığım bu kutlu bayrağı, muhterem işçi kardeşlerimin teveccühleriyle bir diğer bayrak teslimine kadar laiki ile götürmeye çalışacağım. İşçi kardeşlerimizin sorunlarına ortak olmaya çalışarak bu ülküye devam edeceğiz. İçinde bulunduğu Dik Baş Tok Karın şiarının birlik ve beraberlik ilkesi ile sürdürüp çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol