banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

TÜRK, BU SEÇİM HAYSİYET SEÇİMİ
 HAFTALIK GAZETE GURUBU ile ziyaret ettiğimiz Büyük Birlik Partisi Kahramanmaraş 1. Sıra milletvekili adayı Av. Nedat Türk, bu seçimin bir haysiyet seçimi olduğunu, haysiyet düşkünü herkesin oylarına talip olduklarını söyledi.

Beraberinde, milletvekili adayları Hasan Kızıldağ ve Ahmet Üzüm olduğu halde seçimlerle ilgili olarak kısa bilgiler veren, ancak önümüzdeki hafta düzenleyeceği basın toplantısında ayrıntılı bir demeç vereceğini açıklayan Nedat Türk, partilerinden herhangi bir kimsenin AK Partiye geçmediğini, geçtiği söylenen kişinin de BBP ile ilgisinin bulunmadığını belirterek, “Bizimle uğraşmaktan vaz geçsinler. Abartılı rakamlarla AK Partiye bilmem ne kadar BBP’linin geçtiğini söylemeleri, açıklama yapmaları yalan ve gerçek dışıdır. Amacını ve haddini aşan bu tür haberleri ciddiye almıyoruz. Bizimle niye uğraşıyorlar anlamış değiliz” dedi.

YÜZDE 1 OYUMUZ VARSA, BİZDEN UZAK DURUN!

Milletvekili adayı Nedat Türk, AK Partiye geçtiği söylenen şahsın iki senedir partiye bile uğramadığını da kaydederek, “Zaten 2 sene önce istifa etmişti. Şimdi yeni imiş gibi medyaya servis yapmak etik değil” diye konuştu, halen Türkiye genelinde yüzde 14-15 oranında kararsız seçmenin olduğuna işaret etti, bu rakamı anket firmalarının doğruladığını ifade ederek, “Biz parti olarak bu kararsız oylara talibiz. Biz, vatanını, milletini seven tüm seçmenlerin oylarına talibiz” derken, Hasan Kızıldağ ise, “bu seçim ciddi bir sınav Türkiye için. Sloganımız şu, bu seçim Türkiye’nin haysiyete seçimi. Haysiyeti yaşam biçimi kabul eden herkesin oylarına talibiz”  diye konuştu.


Türk, Kızıldağ ve Üzüm, son olarak herkesin safını belirlemesini tavsiye ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol