Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

TÜMSİAD’TAN VERGİ DAİRESİ BAŞKANINA ZİYARET!
 Sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde çalıştıklarını belirten İbrahim Kaya, “Dernekler ile iş birliği içerisinde birçok çalışmayı gerçekleştirdik. Bugün de yapmış olduğu çalışmalar ile Kahramanmaraş’ın önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan TÜMSİAD Başkanı ve yönetimi ile bir arada olmaktan dolayı mutluyuz.

 Verginin tabana yayılması ve toplumda vergi bilincinin oluşmasında sivil toplum kuruluşlarının önemini ve katkısını biliyoruz. İş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz“ diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak Şunları söyledi; ‘’ Devletlerin varlıklarını sürdürebilmesi için hayati önem taşıyan unsurların başında ekonomi gelmektedir. Güçlü, bağımsız devlet ekonomilerinin temel kaynağı ise vergidir. Vergi toplamak devletlerin genel ve mali politikaların uygulanmasında ve sermaye hareketlerinin kontrol edilmesinde etkin bir yöntemdir. Vergi ekonomik kalkınmanın motoru olduğu gibi egemenliğinde en temel göstergelerinden biridir ‘’ diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol