banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

TTNET LİDERLİK FORUMU
 Konukoğlu, TTNET Liderlik Forumu’nun, “Liderlerle Bir gün, Tecrübeleriyle Bir Ömür” teması ile Ankara Rixos Otel’de düzenlediği etkinliğe katıldı. Düzenleme komitesinin, 67 üniversiteden başvuran 4 bin 387 öğrenci arasından seçtiği 200 öğrenciye seslenen Konukoğlu, iş yaşamını anlattı, deneyimlerini paylaştı.

“Hissedebilen, azimli, öngörü ve analizleri isabetli, çok çalışan, zorluklar karşısında paniklemeyen kişiler liderdir veya lider özellikleri taşıyordur” diyen Konukoğlu, yaşanılan zorlukların insanı lider ve kahraman yapacağını söyledi.

Konukoğlu, herkesin içerisindeki liderlik özelliklerini fark etmesi gerektiğine vurgu yaparak, gelinen yerin hazmedilebilmesi için merdivenlerin birer birer çıkılmasını istedi.Merdivenleri 3’er 4er çıkarak geldiği görevi hazmedemeyenlerin o görevden ayrıldıklarında etraflarında kimseyi bulamayacaklarını anlatan Konukoğlu, sinerji yaratan ve takım çalışması yapanların ise her yerde, her zaman çekim merkezi olacaklarının altını çizdi.


Şimdiki gençliğin başarılı olma şansının kendi dönemlerine göre daha yüksek olduğunu kaydeden Konukoğlu, “Başarılı olmak için her türlü altyapı var. Bir yazılım yapabilen köşeyi dönebilir. Her akıllı telefon bir işyeri demek. Herkesin işyeri cebinde. Yeter ki, bu olanakları amacına uygun kullanın ve değerlendirin. Hayalini kurun, gerçekleştirin” diye konuştu.

İş hayatı ve özel hayatta her zaman empati kurulmasını öneren Konukoğlu, bunu gerçekleştirenlerin bulundukları çevrede sempati toplayacaklarını ve merdivenleri daha kolay çıkacaklarına dikkati çekti.Salondaki gençlerin gözündeki ışıltıyı görünce Türkiye’nin geleceğine olan inancının daha da arttığını vurgulayan Konukoğlu, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Konuşmasının sonunda Konukoğlu’na, düzenleme komitesince teşekkür plaketi verildi.

İki gün süren toplantıda, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, DAIKIN Türkiye CEO’su Hasan Önder, Güral Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, INTEL Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, Garanti Bankası Eski CEO’su Akın Öngör, Günaydın Restoranları Kurucu Ortağı Cüneyt Asan, KornFerry International Onursal Başkanı Şerif Kaynar, Endovor Yönetim Kurulu Üyesi Cansen Başaran Symes ve TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen de toplantıya konuşmacı olarak katıldı.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol