Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

TPB BAŞKANI PAKDİL, BAŞKAN AYDIN’I ZİYARET ETTİ
 Pakdil, ziyarette yaptığı konuşmada, “AK Partinin şiarı, hiçbir ayrım gözetmeksizin ‘halka hizmet, hakka hizmettir’ düsturu ile çalışmaktır” dedi.

Belediye Başkanı Aydın’ın ekibiyle birlikte bunu gerçekleştireceğine inandığını belirten Pakdil, şunları kaydetti:

“AK Parti 30 Mart yerel seçimlerinden de zaferle çıktı ve seçimler geride kaldı. Şuanda bütün insanlarımız hizmet bekliyor. Seçimler sırasında ifade ettiğimiz gibi partimize oy versin ya da vermesin tüm insanlara hizmet etmek bizim şiarımızdır. İlçe merkezimize ve mahallerimize hizmet götürmek için belediye başkanımız ekibiyle birlikte gece gündüz çalışıyor ve çalışmaya da devam edecektir. Bizlerde her türlü desteği kendilerine vermeye hazırız. Yapılacak olan yatırımlar ve hizmetler için de gayret göstereceğiz.”

Ulaşım, eğitim, sağlık ve iletişim alanlarında yapılan hizmetlerin devam edeceğini vurgulayan Pakdil, “Büyükşehirle kurulan yeni yönetim şekliyle birlikte vatandaşın beş yılın sonunda çok farkı ve güzel bir Göksun bulacağına canı gönülden inandığını kaydetti.

Malatya Milletvekili Öz ise yaptığı konuşmada, 30 Mart 2014 seçimlerinin sadece belediye başkanlığı seçimi olmadığını söyledi.


Öz, şunları kaydetti:

“Türkiye üzerinde oyunlar oynamak isteyen iç ve dış mihrakların ortaklaşa bir şekilde hareket ettiği ve siyasi iktidarı yok etme noktasında farklı bir proje sergilenmek istendi. Böyle bir ortamda başarılı bir çalışma ortaya koyan Belediye başkanımız, Göksun’u milli iradenin tecelli ettiği bir belediye olarak kazanmış oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Halkın dertleriyle dertleneceklerine ve gerekli özveriyi göstereceklerine inanıyorum.”

Belediye Başkanı Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Göksun’u ve Göksunluyu hak ettiği hizmet ve yatırımlarla buluşturmak için gayret göstereceğini kaydetti.

Ziyarette, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Özbeyler, Selim Yağmur, İsa Kenger, Oktay Sağlam ve Selim Sağır ile bazı partililerde yer aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol