banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

TOLLU'DAN GELECEĞE DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
  Yaptığı konuşmada; vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediyeyi siyasi anlayışla asla yönetmediklerini belirterek, insan odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.

KÖYLERDE HİZMET VURGUSU

Göreve geldikleri günden buna emanete gözü gibi baktıklarının altını çizen Başkan Tollu, köylerin tüm sorunlarını bildiklerini belirterek, başta asfalt-yol olmak üzere sosyal-kültürel alanda da Erdemli'de gerçekleşen tüm hizmetlerin köylerde de yapılacağı sözünü verdi.

HERKESİN GURUR DUYDUĞU BİR ERDEMLİ BELEDİYESİ VAR

Başta Erdemli olmak üzere 49 köyde de herkesin gurur duyduğu Erdemli belediyesi mührü vurulacağına dikkat çeken Başkan Tollu, Erdemli'de yüz yıllar önce kurulan köyler olduğuna vurgu yaparak, 3 yıl içinde köylerde sıkıntıların yüzde 70'ini çözdüklerini ve devam eden çalışmalarla tüm sorunların üstesinden geleceklerini kaydetti.

"KÖSERELLİ'YE İLKLERİ YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Önümüzdeki dönem köylerin tüm sorunlarından kurtulacağı müjdesini veren Başkan Tollu, Erdemli Belediyesi'nin her kesime eşit hizmet etme gayesinde olduğunu belirterek, bu ilkelerinden asla ödün vermediğini söyledi. Başkan Tollu, Köserelli'nin kendi dönemlerinde tarihinde görmediği hizmetlerle tanıştığına işaret ederek, burada ilkleri yaşatmaya devam edeceklerini kaydetti. Köserelli Köyü Muhtarı Muhtar Kemal Çevik ise yaptığı açıklamada; köylerinde bir ilk olan hizmetlere imza attığı için tüm vatandaşları adına Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya teşekkür etti. Köserelli Mahalle Muhtarlığı'nın düzenlediği iftar programına Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Erdemli Belediye Meclis üyeleri Ali Yön, Serdar Aslan, komşu köy muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol