Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

 “TERÖRÜN ARKASINDA KİM VAR BUNA BAKIN !”
     Gazetemize bir açıklama yapan KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu ,” 7 Haziran 2015 seçimlerinin akabinde iktidar partisinin oy kayıp etmesi ile aynı gün başlayan terör olayları ve Türk Jetlerinin kandili vurması ile ilimizdeki Patroiitlerini aynı gün Almanya’ya gitmesinin manidar olduğunu ,” söyledi.

    Avrupa Nüfusunun yaşlandığını, tüm Avrupa ülkelerinde İslam Dininin hızla yayıldığını ve Hıristiyan sayısının her gün azaldığını söyleyen Başkan Ahmet Kuybu : “ Türkiye İslam Alemine liderlik yapacak bir ülke konumuna doğru gidiyordu.. birinci sebebi bu!

İkincisi: Bugün AB ülkelerinin nakliye uçakları Kandil ve Kuzey Irak daki PKK kamplarına silah, patlayıcı maddeleri Paraşütle indiriyor, bütün dünyanın gözünün önünde bu olay ceryan ediyor eğer biz bunu göremiyorsak , terörü doğru tahlil yapamayız !” dedi.

     Terörü lanetleyelim !

     KMESOB Başkanı ve aynı Zaman da Kahramanmaraş Şoförler Odası Başkanı olan Ahmet Kuybu :” Bakın Güneydoğu da bulunan şoför arkadaşlarımla sürekli görüşüyorum, Kürt halkı artık devletin yayında, hiçbir kürt kan ve göz yaşı istemiyor, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içinde yaşamak istiyor.. devletimize milletimize bağlı insanlar, ancak son günlerde terörü lanetleyeceğim diyerek şehirler arası otobüslerin camlarının kırılması, esnafı dükkanını yakılması hiç hoş bir olay değil, biz bunu kabul etmiyoruz, bugün birlik olma zamanı, biz terörün arkasında kim var ona bakalım ! “ dedi.

     Almanlar nasıl kaçtı !

     Kahramanmaraş Tugay Komutanlığı içinde bulunan Alman askerleri ve Patroitlerinin uçaklarımız PKK kamplarını vurması ile kaçarak gittiğini söyleyen Başkan Ahmet Kuybu:” Bugün PKK’yı AB ülkeleri ve bunların başında da Almanya besliyor, biz bunu görmemiz gerek, terörle ilgili doğru tahlil yapalazsak suçluyu yanlış yerde ararız, onun için Kahramanmaraşlılar bunu daha iyi net gördüler, Almanların ilimizden nasıl kaçtığını herkes gördü,” diye konuştu.

     Kuybu:” İstanbul 3. Hava alanı, 3. Köprü, Derinkuyu Nükleer santral istemeyenlere bakanı, bugün terör den beslenene bakın, Almanya uyuşturucu dan kazandığına bakın terörün kaynağını açık göre biliriz..

    Bayrağımıza, ülkemize sahip çıkacağız ancak bunu yaparken, neyin nereden geldiğini iyi bilmemiz gerekir, Türkiye den kim niye rahatsız oluyor bunun görün ,” diyen Kuybu: “Türkiye kalkındıkça birileri rahatsız oluyor, terörü destekliyor..bunu doğur görün, siz kendi uçağını , topunuzu, geminizi, insansız hava aracını, yerli otomobil, yerli gemi, yerli uydu yaparsanız, sizin başınıza çok tetör olayları sararlar..

    Yer altı zenginliğimiz ise : bir çok Avrupa ülkesinin iştahını kabartıyor, Türkiye Suriye gibi , Irak gibi yapmak için: Sen Kürtsün diyorlar.. Sen Çerkezsin diyorlar, Sen Müslümansın  diyorlar, sen gayri müslimsin diyorlar.. bizi bir birimize düşürmeye çalışıyorlar..içerdeki yandaşları da, din, dil , ırk, siyasi parti kimliği ile bizi  bize vurduruyor Türkiye uyanmalı artık..

     Bizde şehitlerimiz anmak ve ülkemize sahip çıkma adına KMESOB binamızı Bayraklarımızla süsledik, Terörü lanetliyorum, ancak bugün birlik zamanı, kürt – türk demeden birlik içinde olmalıyız. Aklı selim düşünelim,” diye konuştu.

    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol