Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

TERMİNALE ATM ŞART!

 Günümüzde artık insanların para taşımak yerine kredi kartıyla alış-veriş yaptıkları, neredeyse tüm ödemelerini ve tahsilatlarını ATM’lerden görürlerken, terminalde bulunmayan ATM, vatandaşlarca tepki toplamaya kafi gelirken, terminalde görevli firma temsilcileri ve yolcular, “Buraya her gün yüzlerce insan gelip gidiyor. Özellikle öğrenciler para çekmek veya ödemek için, en küçük meblağ için şehre gitmek zorunda kalıyorlar. Bu da insanların zamanını aldığı gibi, yorulmalarına da yetiyor” derken, yetkililerin mutlaka bir ATM koymalarının zaruretten öte ciddi manada ihtiyaç haline geldiğini söylediler.


‘Otomatik vezne makinası’ anlamına gelen ve kısa adı ATM olan cihazların terminalde bulunmasının zaruretinden söz edenler, ‘ATM’ler günlük yaşamı kolaylaştırıyor.  Zaten insanlar da zamanla yarışırken, terminale ATM koymak zaruret h aline geldi. Lütfen yetkililer bu önemli ihtiyacı gidersinler!’ diye konuştular.

Anahtar Kelimeler:
TERMİNALE ATM ŞART!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol