Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

TEPEBAŞI: MİLLETİN EFENDİSİ ONA HİZMET EDENDİR
 Onikişubat ilçesi belediye başkanlığı aday adaylığı için favori isimler arasında gösterilen M. Nedim Tepebaşı mahalle muhtarları, vatandaş, sivil toplum kuruluşları kapsamında TÜMSİAD Kahramanmaraş şubesine ziyaret gerçekleştirdi. Toplumun her kesimiyle görüşerek fikir alışverişinde bulunan Tepebaşı, istişarenin önemine dikkat çekerek bir yeri yönetmenin en güzel yolunun ortak akıl etrafında birleşmek olduğunu ifade etti. Çalışmaları hakkında bilgi veren Tepebaşı, Onikişubat ilçesinin belediye olduğu ilk dönemde büyük hizmetler beklediğine değinerek doğru adayın büyük başarılara imza atacağına vurgu yaptı.

İlkleri gerçekleştirmek için Onikişubat ilçesi belediye başkanlığına talip olduğunu aktaran Tepebaşı, Kahramanmaraşlılara hizmet etmek için bütün gayreti göstereceğini söyledi. Tepebaşı, TÜMSİAD’ın çalışmalarıyla Kahramanmaraş’a ışık tuttuğunu kaydederek şehrin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirtti. ‘Milletin efendisi ona hizmet edendir’ sözünü hatırlatan Tepebaşı, millete efendi olmak için değil onlara hizmetçi olmak için başkanlığa aday adayı olduğunu aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak, M. Nedim Tepebaşı’nın halk arasında güvenilir, dürüst bir isim olarak tanındığını ifade etti. Toprak, Onikişubat belediye başkan aday adayı Tepebaşı’nın belediye başkan vekilliği döneminde önemli hizmetleriyle dikkat çektiğini ifade ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol