Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

TEPE; ÇIRAK YETİŞMİYOR

 Yerel ve merkez siyasete kalite getireceğine inanılan, aslında kendisi de bir esnaf olan Mahmut Arıkan, o gün son olarak Hazır Ayakkabıcılar Odasını ziyaret etti, Başkan Cafer Tepe ile dertleşti.

Babasından aldığı emaneti koruyan Oda Başkanı Cafer Tepe, 200’e yakın üyeleri olduğunu, her geçen gün de üye sayılarının azaldığını, hal böyle iken çırak da yetişmediğinden şikâyet ederken, açılan her AVM yüzünden pastanın daha da küçüldüğünü ileri sürdü, kente girişin olmaması sebebiyle ticaretin dar alana sıkıştığını belirtti. “Esnaf ürettiğini ancak kendi halkına satabiliyor” gerçeğini duyurdu.

Milletvekili aday adayı Mahmut Arıkan da, Başkan Tepe’ye hak verdi, ilçelerin ticari ilişkilerinin komşu illerle olduğuna vurgu yaptı, Göksun yolunun bitirilmesi halinde ticari hacmin büyüyebileceğinin altını çizdi.

Tepe, ayrıca Çin ürünlerinin iç pazarı olumsuz etkilediğini, ancak mücadeleleri sonucu bu pazarı geri aldıklarını da vurgulamadan yapamadı.

Anahtar Kelimeler:
TEPE; ÇIRAK YETİŞMİYOR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol