Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

 TEMİZLİK PERSONELİNE “TEŞEKKÜR”

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kurban Bayramı dolayısıyla oluşabilecek çevre kirliliklerinin önüne geçen ve ilçede temiz bir görüntü ortaya çıkartan, temizlik işleri personeline teşekkür edip, ödüllendirdi.

 
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, bayramda dahi yoğun mesai harcayıp, işlerini en iyi şekilde yapan temizlik işleri personelini kutladı. Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Akgül ve yüklenici firma Stil Grup temsilcilerine plaket takdim eden Mahçiçek, özveriyle çalışan personeline de teşekkür edip, çeşitli hediyeler takdim etti.

 


Programda konuşan Başkan Mahçiçek, özellikle temizlik işleri personelini önemsediklerini dile getiren Mahçiçek, “Allah için sizleri seviyoruz. Kurban Bayramında da çok cüzi yerler dışında temizlikle ilgili bir şikayet almadık. Bu demektir ki bizim temizlikte çalışan arkadaşlarımız Kurban Bayramında iyi çalıştılar, güzel çalıştılar, memleketin temizliğini layıkıyla yaptılar. Dolayısıyla böyle gönülden çalışan özveriyle çalışan arkadaşlarımıza bizim de bir hediyemiz olsun istedik. Ben bu kabil, güzel çalışmalarınızdan gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Onikişubat Belediyesi’nin kamuoyu nezdinde oluşan olumlu imajının tüm personele ait olduğunu kaydeden Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Hükümetimizde inşallah maaşları daha da artıracak. Zaten biz az da olsa yüzde 10 fazla veriyorduk. İnşallah yılbaşından sonra maaşlarınız daha da artacak. Daha rahat yaşayacaksınız. Çocuklarınızla beraber sağlık ve mutluluk içerisinde iyi günlerde daha güzel bir hayat hep beraber sağlayacağız. İşte ben hep şöyle derim. Bir camia, bir devlet dairesi güzel insanlardan müteşekkilse, yani oralarda çalışan insanlar güzel insanlarsa, çocuklarının rızkını helal olarak götürmek istiyorlarsa ki sizler öylesiniz, orada bereket ve hayır vardır. Dolayısıyla Onikişubat Belediyemizin parasında bereket vardır. Çünkü sizin gibi güzel ve bereketli insanlar çalışıyor bu belediyede. Onun için gerçekten bugüne kadar Onikişubat’ta yaşayan insanlarımız nezdinde, yani kamuoyu nezdinde iyi bir itibar yakalamışsa, Onikişubat Belediyemizin hizmetlerinden dolayı Onikişubat’ta yaşayan insanlarımız memnunsa bunu sağlayan, bunu başaran bizler değil sizlersiniz, çalışan arkadaşlarımızdır. Dolayısıyla hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.”

Daha sonra, Akgül ve firma temsilcilerine plaket takdim eden Mahçiçek, temizlik işleri personeline de hediyelerini verdi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol