Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

TEKNOKENT İNOVASYON HAFTASI ETKİNLİKLERİNE KATILDI
 Adana’da düzenlenen ve 4 binin üzerinde katılımcının yer aldığı inovasyon haftası etkinliklerinde TEKNOKENT tanıtım standı açtı. Ziyaretçilere TEKNOKENT A.Ş.’nin faaliyetlerine ilişkin bilgiler verilirken, TEKNOKENT çatısı altında kurulan firmalarca yürütülen projeler tanıtıldı.

TEKNOKENT Yönetici A.Ş. Genel Müdürü ve KSÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mahit Güneş tarafından dokuma, örgü ve denim işletmelerinde veri toplama ve kalite optimizasyonu için geliştirilen ve ticarileşen, dokuma fabrikalarında kumaş hatalarını tespit ederek en aza indirmeyi sağlayan elektronik sistem ve yine TEKNOKENT’te KSÜ Tıp Fakültesi öğretim üyesi ve Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mahmut Tokur tarafından geliştirilen hastalıkların teşhisinde büyük bir kolaylık sağlayan, doku örneği alımında acıyı azaltan ve tek seferde daha çok numune alınmasına olanak sağlayan ‘Burgu Uçlu Biyopsi İğnesi’ etkinlik katılımcılarından büyük ilgi gördü.

İnovasyon haftası etkinliklerine siyaset ve iş dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol