banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 TEK KANATLA UÇULMAZ!
 CHP 2. Sıra milletvekili adayı Nilden Bayazıt Postalcı, seçim bürosu açılışında, partileri için,  kadınlar için Kahramanmaraş’ın önemine vurgu yaptı, bu nedenle de seçim startını ilkin kadınların ağırlıklı olduğu bir günde verdiklerini söyledi, yerel basının önemine vurgu yapmadan da geçemedi.

Seçim bürosunda, iktidar olmak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Milletvekili Adayı Nilden Bayazıt Postalcı, seçim beyannamelerinde yer alan kadınlara yönelik hakları sokakta da anlatmaya çalıştıklarının altını çizerek, bu seçimde kadınlara çok büyük görevler düştüğünü vurguladı.

 

İŞTE ADAYINIZ, İŞTE VEKİLİNİZ!

 

Daha önce de Kahramanmaraş’a geldiğini kaydeden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, burada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdiğini yineleyerek, kadın gücünün her şeyin üstünde olduğunu belirterek de; “Neden Kahramanmaraş. Biz kadın adaylarımızı da önemsiyoruz. CHP’de iki kadın aday var. Bu yörenin politik yapısını biliyoruz. Kadınlar, bizim için, parti için ve Türkiye için önemli. Bu bakımdan iktidar olmak için, kadınlarımızı meclise taşımak için gitmedik hane bırakmayacağız” dedi, arkasından da partisinin seçim beyannamesinden örnekler sergiledi.

Partiyi bir kuşun kanatlarına da benzeten Hilal Dokuzcan, tek kanatla uçulmayacağını söyledi, hedefe ulaşmak için kuşun sol kanadını erkeklere, sağ kanadını da kadınlara ayırdı, kadının iktidar yürüyüşünün önemini bir kere daha belirtmeden geçemedi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol