banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

TECRÜBEME GÜVENEREK YOLA ÇIKTIM
 Büyükşehir Belediyesi ile Dulkadiroğlu İlçe ve Onikişubat İlçe Belediye Başkanlığı için adayları yeni yeni projelerle halkın karşısına çıkarak yoğun propaganda yaptıkları şu günlerde Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarından Muzaffer Çaylı, yürüttüğü Siyasi Partiler Kanununa uygun propagandayla takdir topluyor.

SİYASİ TECRÜBEME DAYANARAK

2820 Sayılı Siyasi Partiler Kanunu gereğince Siyasi partilerden aday adayı olmak isteyen şahısların, adaylarını ve kendilerini tanıtıcı bilgileri içeren afiş ve benzeri materyalleri kullanmak suretiyle seçim çevrelerinin çeşitli yerlerine, para karşılığı kiralanan billboardlara, yerleşim yerleri üzerinde uçaklara asılan pankartlar vasıtası ile tanıtım yaparak, seçim bürosu açıp propaganda yapmaları 1 Ocak’ a kadar yasaklandığı halde birçok Aday Adayı bu kanunları görmezden gelerek şehrin birçok noktasından reklâm ve tanıtımlarını sürdürürken; AK Parti Kahramanmaraş 001 No.lu üyesi ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Çaylı ilgili kanunlara dikkati çekerek; ”Yılların verdiği tecrübeyle Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adaylığımı koyduğum şu günlerde propaganda faaliyetlerimi kanunlar nizamında yürütüyorum. Haksız rekabete ve adaletsizliğe karşı olan kişiliğim ve bu güne kadar ki siyasi tecrübeme dayanarak dikkatli hareket ediyorum. Değerli aday adayı arkadaşlarıma da çalışmalarında başarılar diliyorum. Ancak kanunlara ve nizamlara saygılı olmalarını rica ediyorum.” dedi.

2820 Sayılı Siyasi Partiler Kanununa göre seçim propagandaları 1 Ocak 2014 tarihinde başlayacak.









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol