banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

TEBESSÜM DERNEĞİ’NDEN KERMES
 Tebessüm Derneği Başkanı Cevdet Alperen  basına yaptığı bir açıklama  da :” Ülkemizin huzur ve refah ortamında  bulunmasına katkı sağlamak amacıyla Dernek olarak bir kermes düzenledik.

Genellikle dernekler  Mart ve Nisan aylarında kermes düzenlemektedirler.  Yapılan kermesler fakir ve imkanı zayıf  gençlere yardım maksatlıdır. Bizde dernek olarak her yıl bu aylarda bir kermes düzenlemekteyiz. Bizim kermesimiz gıda ağırlıklıdır. Dernek müntesiplerimiz evlerinde yaptıkları,pasta,börek,içli, köfte ve yerel yemekleri topluma açık büfe satarak ,toplanan  paraları eğitim gören öğrencilere az da olsa destek amaçlı  vermektedir. Sadece dernek mensupları değil, diğer insanlarda evinde bir kazan dolma veya başka yemekler hazırlayarak kermese hediye getirir. Dolayısıyla o kişilerde bu faaliyetin içinde yer alır.

Bu faaliyetler, aynı zamanda yardım ruhunu geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bizim yardım ettiklerimiz ,yetiştikleri zaman onlarda kendi zamanlarında  imkanı kıt öğrencilere  yardım edeceklerdir.  Bu faaliyetler insanların dikkatlerini  bir  yöne çekmek,kötü alışkanlıklardan bir nebzecik olsun uzaklaştırmaktır.Tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.”

Kermes , Trabzon Caddesi Bahçelievler Camii bitişiğinde açılacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol