banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

TAŞÇI’DAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET
 Beraberinde yol arkadaşları olduğu halde Cemiyet Başkanı Kemal Sayın’ı ziyaretinde başkan aday adayı Muzaffer Taşçı (İşbilir) görev kendisine tebliğ edildiğinde tüm gücüyle çalışacağını, 80 bin adet bastırıp tüm Kahramanmaraş’a dağıttığı broşüründe de değindiği gibi, projeleri hayata geçireceğini söyledi.

“Önemli olan Rab’bim’in dilemesi. Şayet Rabbim bu görevi bize tevdi ederse, ekibimizle büyüyen, gelişen Kahramanmaraş’a bir çivi de biz çakacağız. Şehrimizin sorunlarını biliyorum. Ki ben bu şehrin öz evladıyım. Bu topraklarda doğdum büyüdüm, eğitimde geçen  yıllarım dışında hep bu şehirde oldum” diyen Taşçı, kentimizi yaşanabilir kent haline getirmek  için gece-gündüz çalışacağını belirtti. 

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Taşçı, (İşbilir) Gazeteci Mehmet Fiskeci’nin iki üniversite bitirmesinden neyi anlatmak istediği şeklindeki soruya şu cevabı verdi. “Biliyorsunuz ben üniversite mezunuyum. 7 yaşından beri de esnaflık yapıyorum. Mesleğin içinden geliyorum. Biri bitirdiğimiz gerçek eğitim yuvası fakülte, diğeri de hayat üniversitesi” diye konuştu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın ise başkan aday adayı İşbilir’e siyasi yaşamında başarılar diledi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol