banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

TABELALARIYLA BİRLİKTE KADERLERİ DE DEĞİŞTİ

 Büyükşehir yasasıyla birlikte köyden mahalleye dönen bölgelere eşit hizmet sözü veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ortaya koyduğu çalışmalarla bu sözünü büyük ölçüde yerine getirdi. "Önceliğimiz alt yapı" diyerek bölgesinde bulunan tüm kırsal mahallelerin alt yapı sorununa el atan Başkan Okay, 101 mahallenin tamamında çalışma başlatarak alt yapı sorununu sorun olmaktan çıkardı.


Bunun yanı sıra kırsal mahallelere, merkez mahallelerin faydalandığı hizmetlerden de götürme sözü veren Başkan Okay, bu kapsamda tüm kırsal mahallelere toplamda 50 çocuk oyun gurubu kurarak önemli bir çalışmaya daha imza attı. Köyden mahalleye dönüşen bölgelere çocuk oyun parkları ve yeşil alanlar oluşturan Başkan Okay, oyun guruplarının yanı sıra bölgesine spor aletleri de kurarak bir ilki daha gerçekleştirdi.

Her fırsatta "kırsal bölgelerimizin sadece tabelalarını değiştirmekle kalmadık" diyen Başkan Okay, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Dulkadiroğlu bölgemizin değerli insanlarına eşit hizmet götüreceğimizi her fırsatta dile getirdik. Bu kapsamda yürüttüğümüz bir çok çalışmanın sonuna geldik. Köyden mahalleye dönüşen bölgelerimizde uygun alanlara oyun gurupları kurarak bu bölgelerimizde yaşayan çocuklarımızın şehir merkezindeki çocuklarla aynı hizmetten yararlanmalarını sağladık. Aynı zamanda sosyal belediyeciliğin bir gereği olan sosyal hizmetler kapsamında da farklı çalışmalara imza atacağız. 'Dulkadiroğlu Değişiyor, Dulkadiroğlu Gelişiyor' sloganıyla başlattığımız üstün hizmet projesi kapsamında kırsal bölgelerimiz bu gibi hizmetlere kavuşmaya devam edecek." Dedi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol