Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

‘‘  SURİYE İÇİN TEŞEKKÜRLER KAHRAMANMARAŞ’’
 Timurbanga; Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAT)’ın Başlattığı ‘Sana İhtiyacım Var’ kampanyası kapsamında Türkiye’nin dört bir tarafında ve Kahramanmaraş’ımızdan da Kilis’e ulaştırılan 56 tır malzeme dualar eşliğinde yola çıkarak Suriyeli savaş mağdurlarına ulaştırıldığını söyledi.

AFAD tarafında başlatılan ve birçok sivil toplum kuruluşun desteklediği proje kapsamında yola çıkan insanı yardımlar Kilis üzerinde Suriyeli sığınmacılara ve Suriye’de oluşturulan çadır kente ulaştı.

 Suriyelilere gönderilen malzemelerin ise 300 Ton un,25 Ton süt, 200 Ton kuru gıda 3 bin kişilik hijyen paketi, binlerce giyim malzemesi, ayakkabı olmak üzere yaklaşık 4 000.000,00TL (4 MİLYON)  liralık 56 tır yardım malzemesi başta çocuk ve kadınlar olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kamplara teslim edildi.

 KİMSE YOK MU İLK GÜNLERDEN BERİ SURİYELİLERİN YANINDA

 Suriyeli, savaş mağdurlarının ilk günden itibaren yanında olan Kimse Yok Mu, soğuk kış şartlarının ağırlaştığı ve açlık tehlikesinin bulunduğu bölgelere yardımlarını hız kesmeden ulaştırdı ve ulaştırmaya devam etmektedir.



117 BİN SURİYELİYE YARDIM YAPILDI

Başta Hatay-Yayladağı-Reyhanlı, Gaziantep-Nizip, Kilis, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye ve Malatya olmak üzere 117 bin Suriyeliye yaklaşık olarak 55 MİLYON liralık yardım ulaştı. Suriyeli mültecilere yardımların her geçen gün artırarak devam eden Kimse Yok Mu Derneği son Yapılan 56  tırla birlikte  toplamda 307 tır yardım malzemesi Suriyeli savaş mağdurlarına ulaştırdı.2012 Eylülde  ayından itibaren  kilitse kurulan gezici aş evinde günlük 4000 kişiye sıcak yemek dağıtımı yapılıyor.17 bin Suriyeliye 3 bucuk milyon TL nakit yardım kampanyası ile  BM Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) ile ortaklaşa proje yürüten  KİMSE YOK MU DERNEĞİ, Suriyelilerin  her zaman yanında yer almaya devam etmektedir.

 NASIL YARDIM EDERİM

Yetkililer ‘Sana İhtiyacım Var’ kampanyasına destek vermek isteyenlerin www.kimseyokmu.org.tr   web sitesinde veya  YARDIM yazıp 5777’ye kısa mesaj  gönderebileceğini açıkladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol