banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SÜMER MAHALLESİNDE YANGIN
 Konu ile ilgili olarak İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada:  “7 Temmuz Pazartesi günü saat 11.13’te itfaiye komuta merkezimize, ilimiz merkez Sümer Mahallesi, 23.sokak, 20 numaradaki iki katlı bir evde yangın çıktığı ihbarı gelmesi üzerine, Merkez İtfaiye Grubumuzdan 3 araç ve 9 er, 3 dakika içinde olay yerine ulaşarak müdahaleye başladı.

Ev sahibinin 5 yaşındaki çocuğunun ateşle oynaması sonucu çıkan yangın, hızlı ve etkili müdahale ile evin diğer odalarına sıçramadan 8 dakika içinde söndürüldü. Ancak yangının çıktığı odada bulunan kumaş parçaları ile bir koltuk ve bir halı kullanılamaz hale geldi.

Olay yerine gelen İtfaiye Daire Başkanımız yangın hakkında bilgi alırken, mahalle sakinleri, yangında zarar gören evde bir bayanın üç çocuğuyla yaşadığını, babanın bir yıl önce vefat ettiğini ve ailenin çok zor şartlar altında yaşadığını, evin hanımının çevresinden bulduğu penye ve kumaşları dikip pazarlarda satarak geçinmeye çalıştığını ifade ettiler.

Bunun üzerine aileye destek sağlanabilmesi için, konu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Şube Müdürlüğümüze iletildi. Ailenin isim ve adres bilgilerini alan Sosyal Yardım İşleri Şube Müdürlüğümüz, yardım için harekete geçti” denilerek bilgi verildi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol