Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

SÜMBÜLLÜ VADİSİNDE TÜM ENGELLER KALDIRILDI
  

Yol kamulaştırması kapsamında, imar planına göre yol içerisinde kalan bina, ağaç ve parsellerin mülkiyeti kamulaştırılarak Büyükşehir Belediyesine devri sağlanmıştır.

Sümbüllü Bulvarına ilişkin bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kamulaştırmanın tamamlanması ile yol yapım çalışmalarının başladığına işaret ederek: “Sümbüllü Bulvarı, Onikişubat ilçemizin sınırları içerisinde Haydarbey Mahallesi Bahçeci Hoca Bulvarı (Tekerek Yolu) ile Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi (Andırın Caddesi)’ni birbirine bağlayan, yeni bir bulvar olarak, şehrimizin batı kısmında ve kuzey-güney güzergahında ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak.

Şu anda Sümbüllü Vadisinde alt yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sümbüllü Bulvarımız Kahramanmaraş’ımızın en önemli artellerinden bir tanesi olacak. Şehrimizin batısıyla merkezini ve doğusunu birbirine bağlayacak bir bulvar olacak. Bu bulvarın tamamlanması ile Şekerdere Bulvarı ve Ağcalı Bulvarının yükleri önemli derecede hafiflemiş olacak. Çünkü bu bulvarımız eğim olarak ta çok kaliteli bir şekilde inşa ediyoruz. Kahramanmaraş’ımızın en prestijli bulvarından birisi haline gelecek” diye konuştu.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol