Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SU SPORLARI ZİRVE YAPACAK
 Gerek tabiat güzelliği gerekse de işlevselliği ile Kahramanmaraş'ımızın gözbebeği olacak bir proje. Basın mensuplarımıza burada tesis hakkında bilgi veren Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, öncelikle tesise gelen basın mensuplarına teşekkür etti, arkasındanda tesis hakkında bilgiler verdi.

Bu tesis için çok çaba sarf ettiklerini söyleyen Müdür A.İhsan Kabakçı, bugüne kadar çok yol kat etmiş olduklarını belirterek; “Akdeniz olimpiyatlarında Mersin limanına kurulan ekipmanların tamamını Bakanlığımızın desteği ile barajlar ve su cenneti Kahramanmaraş'ımıza 23 tırla getirip kendi ekibimiz tarafından bakımını yapıp bu tesise kurmuş durumdayız bu süreçte bize sayın milletvekillerimiz, valimiz, büyükşehir belediye başkanımız ve ilimizdeki bazı kurum ve kuruluşların desteği büyük olmuştur. Şehrimizin Büyükşehir olması nedeniyle ilimizde her türlü spor alanında sporcu yetiştirmek istiyoruz zaten diğer spor dallarında olduğu gibi su sporları alanında da çok yetenekli gençlerimizin çıkacağından eminim” dedi.




SU SPORLARINDA İLİMİZDEN ŞAMPİYONLAR ÇIKACAKTIR!

Halen bir kano antrenörü ile görüşmelerinin devam etmekte kano ve kürek malzemeleri alacaklarının da altını çizen Kabakçı, ön çalışmaların yapıldığını kaydetti, son olarak da şunları söyledi;  “Geçmişte çim hokeyi, eskrim, atıcılık gibi dallarda ilimizde bir çalışma yoktu. Biz destek verdikten sonra bu üç dalda da şampiyonluklar geldi. İnanıyorum ki bu tesisten sonrada su sporlarında da İlimizden şampiyonluklar gelecek buda hem turizm hem de sportif anlamda Kahramanmaraş'ımıza büyük katkısı olacak. Proje şekillenip kendini göstermeye başladıkça verilen emeklerin yerini bulduğunu görüyoruz. Bu da bizi daha da azimli şevkle çalışmaya sevk ediyor. Tesisimiz tamamlandığında tüm halkımızı buraya davet ediyorum'' diye konuştu.

Kabakçı ayrıca, hem basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı, hem de yapımı devam eden ve tamamlanan tesisler hakkında da bilgiler verdi.


















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol