Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

STK’LAR KİTAP FUARI İÇİN BİRARAYA GELDİ

Katiphan’da gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. M.Fetih Yanardağ, Kültür, Sanat ve Turizm Şube Müdürü Mustafa Semerci, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran, Kütüphaneler Şube Müdürü Serdar Yakar ile ilimizde kültür ve sanat alanında faaliyet gösteren 20 adet sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda bir açıklama yapan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. M. Fetih Yanardağ, kitap ve kültür fuarına ilişkin sivil toplum kuruluşu temsilcilerine bilgiler verdi.

 

Daha sonra toplantıda Kahramanmaraş’ta kültür, sanat, edebiyat, eğitim ve turizm alanlarında neler yapılabileceği ile ilgili görüşler dile getirildi.

 

Toplantıda ayrıca bu alanlarda 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi düşünülen bir takım konular görüşülerek bilgi alış verişinde bulunuldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol