Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

STATTA KAHRAMANMARAŞLILAR İFTARI
 Esenyurt Gaziler Parkı içerisinde yer alan Turgut Özal Stadı saha içerisinde Maraş Yurt Derneği iftar organizasyonunda Şanlıurfa ve Kahramanmaraşlılar Esenyurt Belediyesinin destekleriyle 5000 kişi Ramazan Orucunu açtı.

Maraş Yurt Derneği Başkanı Ali Uslu yaptığı konuşmada; bu akşam belediyemizin ev sahipliğinde 2500 Kahramanmaraşlı edelerimiz ve bacılarımızla iftar edebilmenin onuru bizlere yaşatan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Esenyurt ilçemizde 43 il derneği olduğundan “iki il derneği bir iftar” olarak organize edildi. Bize derneği olan en yakın olan il Şanlıurfa olduğu için birlikte yaptık. Belediye başkanımıza ve Şanlıurfalılar Derneği başkanımıza ve en önemlisi bizi bu akşam yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum dedi.

İftar programında konuşan Şanlıurfalılar Dernek Başkanı İsmail Kabuk, statta Kahramanmaraşlı dostlarımızla birlikte belediyemizin ev sahipliğinde 5000 kişinin üzerinde hemşehrilerimizi bir araya getirmenin birlikte iftar etmenin onurunu yaşıyoruz. Davetimize icabet eden bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum dedi.

Esenyurt’ta stat içerisinde yapılan iki il derneği bir iftar organizasyonuna Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylarımız Erdem Karakoç ve Arife Peker ile Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili aday adayı Harun Demir katıldı. Kahramanmaraş STK’ları da yalnız bırakmadı. Derneklerimizi temsilen; Andırınder başkan yardımcısı İbrahim Boztaş, TRABMARDER Başkanvekili Eyüp Kadir Kılcı, Türkoğluder Başkanı Cafer Parlak ve yardımcısı Ali Kalli, Elbistander Başkanı Şeyhamit Güneş, Büyüktatlar TATLIDER Başkanı İsrafil Bahçe, KentMaraşder Başkan Yardımcısı ve halk şairi Zeki Bahçe, Elbistanlı Gönül Dostları Platformu Sözcüsü Hüseyin Bozdoğan ve sivil toplumun sevilen değerleri katıldı.

Ak Parti Esenyurt ilçe Başkanı Yasir Çelik ve MHP Esenyurt ilçe Başkanı Halil Kaval ile birlikte “iki il derneği bir iftar” organizasyonuna Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat ALATEPE de katıldı. Kısa bir selamlama konuşması yapan başkan Alatepe; Kahramanmaraş ve Şanlıurfa derneklerimizin birlikte organizasyonuyla bu akşam sizlerle birlikte iftar ettik. Derneklerimizin bizim için çok önemli. Her zaman derneklerimizin ve Esenyurt’ta yaşayan hemşehrilerimizin yanındayız. Bizim soframıza teşriflerinizle bizi mutlu ettiniz teşekkür ediyorum. Önümüzde 24 Haziran da ülkemizin bekası için çok önemli bir karar günü seçim var. Aklın yolu bir Cumhur ittifakı olarak bizleri aynı çatı da bir araya getiren MHP genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Ak Parti genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz dedi.   

İftar sonrası İstanbul Milletvekili Adaylarımız Erdem Karakoç, Arife Peker ve aday adaylarımızdan Harun Demir Gaziler Parkı içerisinde yer alan Ramazan Şenliklerinde stant açan Maraş Yurt Derneğimizin Kahramanmaraş standı ziyaret edildi. Tarhana, badem çay sonrası Maraş Yurt Derneği Başkanı Ali Uslu ile birlikte Erdem Karakoç ve Arife Peker Kahramanmaraş Dondurması tezgâhı başına geçti. Dondurma şov yaparak ziyaretçilere dondurma ikram etti.

Kahramanmaraş derneklerimizin başkan ve yöneticileri milletvekili adaylarımızı yalnız bırakmadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol