Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

SÖZÜMÜZÜ TUTARIZ VE SÖZ VERİYORUZ

  

SÖZÜMÜZÜ TUTARIZ VE SÖZ VERİYORUZ

 

Yukarıdaki iddiayı ve açıklamayı yapan AK Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal, bir süredir yerel basında yer alan hızlı tren ile ilgili olarak; “62. Hükümet programında “Karaman – Ulukışla – Mersin – Adana – Gaziantep – Şanlıurfa –Habur Hızlı demiryolu hattı” olarak belirtilmiştir.  Bu planlamanın en başından beri Kahramanmaraş’tan Hızlı Tren’in geçeceğini ve merkeze Türkoğlu ile 50 km’lik hatla ana artere bağlanacağını ifade etmekteyiz. Yine her platformda “Kahramanmaraş’ı bir bütün olarak düşünmek gerekliliğini sık sık dile getirdik. Kahramanmaraş Çalıştayları bu fikir üzerine planlanıp, gerçekleştirildi. Biz asılsız iddiaların hedefi olamayız!” dedi.  

ULAŞTIRMA BAKANI GELECEK

Ünal açıklamasının diğer bölümünde; önümüzdeki günlerde Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan ilimize geleceğini ve Ulaştırma Çalıştayı yapılacağını söyledi. Ünal devam ederek;  “Maraş’ımıza hızlı trenin gelmesi hem Başbakanımızın hem de Cumhurbaşkanımızın verdiği bir sözdür. Bizler bunun sonuna kadar takipçisi olacağız ve Kahramanmaraş’ı hızlı trenle buluşturacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bunun üzerinden siyaset yapmak isteyenler,  Kahramanmaraş’ta siyaseti yetersiz, çözüm ve hizmet üretmeyen bir yapıda göstermek isteyenler amaçlarına ulaşamayacaktır” diye konuştu.  

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol