banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ONİKİŞUBAT FARKI
 Onikişubat Belediyesi mübarek 3 aylar ve özellikle Ramazan-ı Şerif’te gerçekleştirdiği çalışmalarla gelecek için umut verdi. Sosyal Yardım İşleri tarafından 3 aylarla birlikte başlatılan ‘Gecemiz bir, camimiz bir’ projesiyle her Perşembe yatsı namazına müteakip bir cami çıkışında vatandaşlara çörek ve şeker ikramında bulunuldu. Bu dağıtımlar sırasında o bölgelerin esnafları da düşünüldü. Çörek için ihtiyaç duyulan malzemeler ve şekerler o semtin esnaflarından alınırken, toplamda 15 bin çörek dağıtıldı.

Öte yandan Ramazan Yardımlarıyla beraber yaklaşık 10 bin aileye yardım kolileri ulaştırıldı. Şeker, pirinç, çay ve yağ başta olmak üzere son derece kaliteli temel besin ihtiyaçlarının bulunduğu yardım kolileri, belediye ekipleri tarafından “Sağ elin verdiğini sol el görmemeli” anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

Onikişubat Belediyesi’nin başarıyla uyguladığı bir diğer proje ise mahalle iftarları oldu. Ramazan başlangıcından, son güne değin düzenlenen iftarlarda, yaklaşık 70 bin insanla aynı sofra paylaşıldı. Vatandaşlar tarafından da büyük beğeni toplayan bu programlarla hem belediye halk kaynaşması sağlandı, hem de insanların beklentileri daha da yakın bir şekilde gözlemlenmiş oldu. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol