banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI…
 Afşin Belediyesi’nden yapılan açıklamada, uzman ekipler ve zabıta ekiplerinin denetiminde kent genelindeki başıboş sokak hayvanlarının toplanarak, kısırlaştırma ve aşılama çalışması yapılacağı belirtildi.

Afşin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde başlatılacak olan proje kapsamındaki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuşmalarında şu ifadelere yer verdi; “Kent genelinde toplanan sokak hayvanları mobil kısırlaştırma aracına alınarak, gerekli aşı ve operasyonlardan geçirilecek. Sokak hayvanları kısırlaştırma, kuduz aşısı ve parazitel bakımları yapıldıktan sonra kulaklarına küpe takılarak kayıt altına alınması sağlanacak. İşlemi tamamlanan hayvanlar 24 saat müşahede altında tutulduktan sonra doğal ortamlarına bırakılacak. Yapılacak olan proje için özel ekipler ile görüşmeler sağlandı ve önümüzdeki günlerde hayvanların toplatılma işlemine başlanacak. İşlem yapılan hayvanların doğal yaşama uygun arazi tespit edilme ve tahsis çalışmaları da aynı zamanda devam ediyor.  ” ifadelerine yer verildi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol