banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SİZLERİ HİÇ ALDATMADIM
 Başvurusunu Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü olan 2023 hedefi çerçevesinde; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gününe denk getirmemiz nedeni ile ayrıca büyük sevinç ve mutluluk yaşadığımızı da belirtmek istediğini söyleyen Dulkadirdoğlu ilçe belediye başkan aday adayı Mustafa Özsoy, kalabalık bir sempatizan kitlesi eşliğinde AK Parti toplantı salonunu dolduran yüzlerce arkadaşlarına seslendi, önce özel yaşamından kesitler aktardı, sonra da başvuru evraklarını Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’ye teslim etti.



ÖZGEÇMİŞİNDEN SATIRBAŞLARI

1956’da Kahramanmaraş Karacasu’da doğdum. İlköğrenimimi Karacasu ilkokulunda, orta öğrenimimi Gazi Ortaokulunda, liseyi ise Endüstri Meslek Lisesinde tamamladıktan sonra lisans eğitimimi Ankara Eğitim Enstitüsünde yaptım.

Gençlik yıllarımda siyasetle tanıştım. Aktif siyasi hayatıma 1988 yılında başladım. 1989-1994 yılları arasında İl Genel Meclis üyeliği yaptım. 1992 yılında Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin Kahramanmaraş’ta kurucularındanım. Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin 3 yıl Genel İdare Kurulu üyeliğinde bulundum.

1994 yılında Belediye olan Karacasu'nun ilk belediye başkanı oldum. 1999 seçimlerinde Milletimizin teveccühü doğrultusunda tekrar Belediye Başkanı seçildim.

Bunun yanında 1995-2004 yılları arasında Kartalkaya Sağ Sahil Sulama Birliği başkanlığı yaptım. 1982-2004 yılları arasında Karacasu Ferhuş sporun başkanlığını ve yöneticiliğini yaptım. Ayrıca Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) çeşitli yöneticilik görevlerinde bulundum.

Onun için kendimi Mevlana’nın söylemiş olduğu şu güzel sözle şöyle tarif ederim; “Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim. Olur ya kalp durur, akıl unutur. Ben dostlarımı ruhumla severim, o ne durur ne de unutur.”

2003 yılında inandığım ilkeler doğrultusunda Sayın Genel Başkanım ve Başbakanım Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefe yürümek maksadı ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) saflarında olmayı tercih ettim.

Başbakanımızın söylem ve politikalarının Türkiye’yi lider ülke yapacağını, ülkemizin ve milletimizin refahı, kalkınması için çalıştığı, halkımızın hizmetkarı olduğu için bizlerin de halkımıza hizmetkar olmak için Ak Parti’yi seçtim.

2006-2009 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) il Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundum. 29 Mart 2009 yerel seçimleri ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Genel Meclisi üyesi olarak seçildim. Bu süreç içerisinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Eğitim-Kültür Komisyonu Başkanlığını yaptım. Daha sonra İl Daimi Encümeni üyesi seçildim.

6 Nisan 2011 tarihinde yapılan seçimde de, Kahramanmaraş İl Genel Meclis Başkanlığına seçildim. Bunun yanında Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nda (DOĞAKA) yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunuyorum; ayrıca Kavlaklı Organize Sanayi yönetim kurulunda bulunmaktayım.

Hepinizin bildiği gibi Kahramanmaraş’ımızın büyükşehir olması ile yeni kurulan Dulkadiroğlu ilçesinde ikamet etmekteyim. 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkanlığına aday adayı oldum. Çalışmalarımı sürdürmekteyim.

NEDEN DULKADİROĞLU İLÇESİ?

Konuşurken hayli heyecanlanan, Dulkadiroğlu ilçe başkan aday adayı Özsoy,  Dulkadiroğlu için bizleri en iyi temsil edecek biri, insanları ayrım yapmadan kucaklayan, herkesi eşit gören, sokakta, caddede, köylerde beraber hareket eden, makam, mevki gözetmeksizin çalışan ve kapısı 24 saatin 20 saati insanlara açık, dertlerini dinleyecek, sevincini paylaşacak ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağımız kişi olduğuma karar verdiklerinden dolayı, bunun için halkımızla birlikte aday adayı olmaya karar verdiğini belirterek;  “Biz bu yola yalnız çıkmadık. İlk önce halkımızın teveccühü ile mahalle ve köy muhtarlarımıza danışarak, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla istişare ederek bu yola çıktık. Hayırlısıyla çalışma bizden, destek sizden, takdir Yüce Allah’tandır. İnşallah bu görev bize tevdi edildiğinde ilçemizi Başbakanımız ve Genel Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedefi çerçevesinde halkımızın refah seviyesini yükselterek; ilçemizi modern, çağdaş bir yapıya kavuşturacağımı belirtmek isterim. Bu kapsamda ilçemizin sahip olduğu tarihi, turistik değerleri öne çıkararak İlçemizi bölgenin önemli bir cazibe merkezi haline getirmeye çalışacağız” dedi.

VATANDAŞLARLA İSTİŞARE EDEREK

Çalmayan, çırpmayan, tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunan, belediyenin kaynaklarını kutsal sayan, insana hizmeti hakka hizmet sayan bir anlayışla, şikâyet eden değil çözüm üreten, Başbakan ve Genel Başkan R.Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde uyguladığı sosyal belediyecilik anlayışını getireceğinin de altına çizen Özsoy konuşmasının diğer bölümünde ise; “Yönetimde Katılımcı, şeffaf ve ortak akıl (vatandaşlarımızla istişare ederek) İnsan kaynaklarını etkili verimli kullanabilen bir anlayış ile çalışacağız. Bu mutlu günde sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum. İnşallah; Dulkadiroğlu ilçemizi 2023 vizyonuna taşıyacak hizmet ve projelerimizi önümüzdeki günlerde basına ve kamuoyuna açıklamaya devam edeceğiz.

Sözlerime son verirken; hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyor; destek sizden, çalışma bizden, takdir ise Yüce Allah’tan diyorum. Cenab-ı Allah, hakkımızda hayırlısını versin... Kazanan kim olursa olsun; asıl kazanan Dulkadiroğlu olsun…. Durmak yok, yola devam. Cenab-ı Allah, yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu ve kendisine destek veren, salona kadar gelen dostlarına, teşekkür etti, onlardan dualarını esirgememelerini istedi.

ÖZSOY ABİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Aday adayı Mustafa Özsoy’dan başvuru evraklarını teslim alan ilçe başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici de Özsoy’dan abim diye bahsetti, cumhuriyetimizin 90. yıldönümünü kutladı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, şehitlerimize rahmet, gazilerimize uzun ömürler diledi.

Debgici,  lider ülke Türkiye’nin, onun bir parçası olan Kahramanmaraş’ta partilerine teveccühlerin arttığını söyleyerek, başvuru tarihi sonuna kadar daha aday adaylarının başvuruları olabileceğini hatırlattı, başkan aday adayı Özsoy’a başarılar diledi, sonra da; “Kendisine başarılar diliyorum. Dilerim hakkında hayırlısı olur, nasip neyse o olacak!” diye konuştu.

DULKADİROĞLU’NUN GELECEĞİ SİZLERSİNİZ

Başvuru işlemlerin son bulması ardından soluğu ilçe başkanı Debgici’nin makamında alan ve Debgici’ye bir kere daha teşekkür eden Özsoy, çayını içtikten sonra sempatizanları ile parti kapısı önünde toplantı, orada da kısa bir konuşma yapan Özsoy, mutlu olduğunu belirterek, herkese teşekkür etti, arkadaşlarının, dostlarının dualarınıza ihtiyacı olduğunun altını çizerek; “Ben yaptıysam bugüne kadar sizin için yaptım. Siz istediniz, siz teveccüh gösterdiniz aday adayı oldum. Her yerde teveccüh gördüm, sizlerden aldığım cesaretle yola çıktım. Çünkü Dulkadiroğlu’nun geleceği sizlersiniz. Her şeyi sizin için yaptım. İnanın içimden geldiği gibi konuşuyorum, ki bu gün de çok mutluyum. Ben sizleri aldatmadım, kandırmadım, çünkü belediye başkanı olduğum dönemde de sizler beni aldatmadınız. Dualarınıza ihtiyacım var” diyerek toplantıyı sona erdirdi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol