Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SİYASETİN SESSİZ SAKİNLERİNDEN!
 Siz bir eserin, bir hizmetin, bir siyasi yapının ortaya konması, çıkması için zamanınızdan, işinizden ve imkanlarınızdan fedakarlık edersiniz de, (güreşi sizi yaparsınız da, parsayı başkasının toplaması gibi bir şey bu) sanki hiçbir şey yapmamışsınız gibi, sanki o yağmurlu havalarda ıslanmamış gibi, sanki o tozlu yollarda beraber yürümemiş gibi, bir kalemde, bir çırpıda kapının kenarına konulursunuz, eşikte bekletilmeye bile tahammülü olmayanlar tarafından unutulur gidersiniz.



Siz makul insansınız, siz sabırlı, siz kadirşinas insansınız, sesinizi çıkartmasanız da, gönül verdiğiniz siyasi irade ve onun lideri, sizin yüreğinize nakış nakış işlenmiştir ki, suskunluğunuz, sessiz duruşunuz bu yüzdendir.

*

Mustafa Kemal Hançerli, siyasetin önemli ismi.

Partinin kurucularından. Bugün yeryüzünde en karizmatik, en büyük lider diye gösterilen, lanse edilen Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın kurduğu partinin öncülerinden.

Neferi, savaşçısı, çilekeşi…

Siyasette hak ettiği yere gelmeyi sabırla, metanetle bekleyen bir siyasetçi.

Bu şehirde onu tanımayan çıkmaz.

Sevmeyen olmaz.

Bekle aziz dostum, sabrın kendisi acı ama, meyvesi tatlıdır.

Sabırla koruk üzüm olurmuş.

Sabreden derviş, muradına erermiş.

Sabrın sonu selametmiş.

Dilerim sonun selamet olur!
Hançerli, sessiz çoğunluğun sesidir, biline!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol