banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SİEMENS, KAHRAMANMARAŞ’TA ŞUBE AÇTI!

Beyaz eşya alanında kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Siemens, şubeleşme operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Kahramanmaraş’a Mahmut Yardımcıoğlu ortaklığıyla şube kazandıran firma, geniş ürün yelpazesiyle Azerbaycan Bulvarı üzeri Büyükşehir Belediye Belediyesi karşısında kent halkına hizmet verecek. Beyaz eşya alanında A’dan Z’ye her şeyi bünyesinde barındıran mağazanın açılışı için kurdele kesim töreni gerçekleşirken törene; Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu’nun yanı sıra Siemens Türkiye Direktörü Hakan Sultar, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Belediye Başkan Vekilleri, müşavir ve Meslek örgütlerinin Başkanları katıldı. Kurdela kesimi öncesi bir konuşma yapan Yardımcıoğlu, açılışa gelen herkese teşekkür ederek, işletmenin kent halkına hayırlı olmasını diledi.

BU İŞ YERİNİN BELLİ BİR DÖNEM ÇOBANLIĞINI YAPACAĞIZ

Batı Asya Araştırmaları Enstitüsü (BAAE) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Açılışımıza gelen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bugün burada böyle bir ticari işletmemiz var, ben de bir ucundan bir miktar ortağım, ben demekten Allah’a sığınırım hepsi Allah’ın malı biz emanetçiyiz. Bu iş yerinin belli bir dönem çobanlığını yapacağız, gelen tüm herkese teşekkür ediyorum.”

YURDUMUZUN BU GÜZİDE İLİNDE BULUNMAKTAN BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYMAKTAYIZ

Siemens Türkiye Direktörü Hakan Sultar ise şubenin Kahramanmaraş’a hayırlı olmasını dileyerek, “Kahramanmaraş’ta olmaktan, özellikle yurdumuzun bu güzide ilinde bulunmaktan büyük bir mutluluk duymaktayız. Bir tarafta Siemens beyaz eşya markası, dünyada, Avrupa’da Pazar payı lideri gurubunun en değerli Premium markası. Rabbim Kahramanmaraş halkına Mahmut Bey’e ve bu müessesede çalacak herkese Allah bol kazançlar nasip etsin. Kahramanmaraş halkına hayırlı uğurlu olsun. Bol kazançlarla iyilikler getirsin” dedi.

KAHRAMANMARAŞ’IMIZA HAYIRLI OLSUN

Açılışa katılan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş da Siemens’in büyük bir firma olduğuna değinerek, “Türkoğlu’nda esnaf açılışları benim çok heyecanlandığım, katma değer sağladığı için özellikle işsizliği azaltıp ve ekonomiye katkı sağladığı için çok önemsiyorum. Bugün Kahramanmaraş’ta kendisini tanımaktan onur duyduğum değerli Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu’nun ortağı olduğu Siemens Omega’nın açılışı için buradayız. Burasının çalışacağını ümit ediyorum, çünkü Mahmut Hocamın hem siyaset yöne hem esnaf yönü var. Siyasetçiyle esnaflık hemen hemen aynı ortak paydada. Burada Mahmut Hocamın, güzel ürünlerin satışını yapacağından ve para kazanacağından eminim. Siemens gerçekten büyük bir firma, Kahramanmaraş’ta bu şubeyi açtığından dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum. Kahramanmaraş’ımıza özellikle bu beyaz eşyaları kullanacak Hanımefendilere hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldı ve sonrasında mağaza gezildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol