banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ŞEYHADİL TAZİYE EVİ VE KÜTÜPHANESİ TANITILDI
 Şeyhadil Mahallesi Ali Ulvi Yetişen Bulvarı üzerinde yapılan tanıtım törenine eski Belediye Başkanı ve milletvekili Ali Sezal, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz,  AK Parti Dulkadir Belediye Başkan Adayı Necati Okayi, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Debgici, Oniki Şubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Uzunlar, Burhaneddin Türkkahraman ile belediye birim müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Tanıtım programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, taziye evlerinin sayısının dokuza yükseldiğine işaret ederek: “Başlangıçta gereksiz gibi görülen bu hizmetimiz büyük bir ihtiyacı ortadan kaldırmıştır. Bugün dokuzuncu taziye evimizi açıyoruz. Aynı zamanda kütüphane olarak ta 11. Kütüphanemizi de Büğlek Mahallesinde açacağız.

Öncelikle burasının uzunca bir hikayesi var ama o konuya hiç girmiyorum. Burada gerek taziye evi gerekse kütüphanenin yapımında emeği geçen, Fen İşleri’nden Zihni Kılıç, Mezarlıklar Müdürümüz İsmail Emir Demir ve Kütüphaneler Müdürümüz Necati Kahveci başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

Yağışlı havaya rağmen bizleri yalnız bırakmaya tüm konuklarımıza da hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Duraklı Mahalle Muhtarı Cengiz Ağcan ve  Şeyhadil Mahalle Muhtarı Ökkeş Çayır, mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a birer plaket takdim ettiler.

Plaket takdiminin ardından Şeyhadil Taziye Evinin içi gezildi ve daha sonrasında ise Süleyman Çelebi Halk Kütüphanesi gezilerek incelemelerde bulunuldu.














Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol