banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SEVGİLİSİ İÇİN EVLADINA KIYACAKTI
 Kahramanmaraş’ta bir kadın, kucağına aldığı çocuğuyla birlikte 8 katlı apartmanın çatısına çıkıp intihara kalkıştı. 

Alınan bilgilere göre olay, saat 10.00 sıralarında Müftülük Meydanı’ndaki Merve Apartmanı'nda meydana geldi. Bir kadının küçük bir çocukla birlikte intihara teşebbüs ettiğini gören vatandaşlar, durumu hemen polise, 112’ye ve itfaiyeye bildirdi.

İhbarın ardından olay yerine gelen polis, yolu araç ve yaya ulaşımına kapatarak emniyet şeridi çekti. Bu sırada itfaiye ekipleri de zemine hava yastığı açarak bekleyişe geçti. Daha sonra polis ve sağlık ekipleri anneye su verip, ikna etmeye çalıştı. Çevredeki vatandaşların da korku ve endişe dolu gözlerle seyrettiği intihar teşebbüsünde, çocuğuna sarılan ve gözyaşı döken anne tüm çabalara rağmen inmemek için direndi. Ardından terleyen çocuğunun üzerindeki montunu çıkartan, bazen de oğlunu ayağa kaldıran anne, her an düşme tehlikesi yaşadı.


Bu sırada kadını ikna etmek için eski kayınvalidesi ve kayınbiraderi de olay yerine getirilerek apartmanın çatısına çıkartıldı. Bunlara rağmen inmemekte direnen kadının bir anlık dalgınlığından faydalanan polisler, anne ve çocuğu üzerinde oturdukları duvardan çekip kurtardı.

Aşağı indirilen çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü görevlilerine verilirken, anne ise ambulansa bindirilip hastaneye kaldırıldı.

Kadının kurtarılmasının ardından neden intihar etmek istediği de ortaya çıktı. İntihara teşebbüs eden kadının bir süre önce kocasından ayrılan N.G. (41), çocuğunun ise 4 yaşındaki E.İ. olduğu belirtildi. Konya’da yaşayan kadının, Kahramanmaraş’ta görev yapan bir uzman çavuşla birlikte yaşamak için buraya geldiği ve uzman çavuşun kendisini terk etmesi üzerine intihara kalkıştığı öğrenildi.

Olayın ardından uzman çavuşun da bilgisine başvurulmak üzere gözaltına alındığı öğrenildi.

Soruşturma sürüyor.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol