Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SENEM AYŞE ANA OKULUNDAN, HAYAT BAYRAM OLSA!
 Senem Ayşe Ana Okulu yıl sonu etkinlikleri programı çerçevesinde, Necip Fazıl Kısakürek kültür Merkezindeki eğlence gecesinde çocukların oynadığı ve sahneye koyduğu birbirinden ilginç ve güzel oyunlar sergilenirken, büyükler de adeta büyülenmiş gibi onları izlediler.

Açelya, Şirinler, Menekşe,  Nülifer ve Menekşe sınıf öğretmenleri kontrolünde oyunlarını ve gösterilerini sergileyen çocuklar ilkin folklor giysileri ile sahneye çıktılar ve Ankara'nın Bağları türküsü eşliğinde muhteşem oyunlarını büyüklerle paylaşırken, asker kıyafeti giymiş minikler, bu kez askerlerin ünlü 'yaylalar, yaylalar' türküsü eşliğinde spor yaptılar, şınav çektiler ve sürünme hareketini gösterirlerken, akabinde yine miniklerden oluşan  gurup, 'hayat bayram olsa' şarkısını seslendirerek, oyunları ile büyüklere adeta oyun dersi verdiler.

MİNİKLERİ BÜYÜKLER ALKIŞLADI

Yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan gece için düşüncelerini aldığımız okul müdürü Cemal Küçük, bu tür etkinliklerin geleneksel hale getirdiklerini, öğrenci-veli ve öğretmen ilişkisini güçlendirme adına yararlı olduğunu söyledi.

Okul Müdür Yardımcısı Yunus Emre Alagöz de, okul öncesi tanıtım geceleri düzenlediklerini, piknik ve diğer etkinliklerle öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak istediklerini kaydetti.

Çocukların her oyunu, her hareketi, her şarkısı salonu dolduran velileri tarafından alkış yağmuruna tutuldu.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol