banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ŞEHR-ÜL EMİN OLMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLİRİZ!
 Millete hizmet yolunda, halkın iradesi ve çıkarları doğrultusunda daha yaşanabilir, daha güçlü bir şehir kurabilmenin çabasında olduklarını dile getiren Erkoç, geleceğin Kahramanmaraş’ını inşa etme yolunda güçlü ve cesur adımlar atacaklarını kaydetti.

Güçlü ve cesaretin arkasında Hak'ka inanma, milletin emrinde olma, insanı sevme ve insanlığa hizmet etme aşkı olduğunu dile getiren Erkoç, şunları söyledi:

"Eser peşinde, hizmet peşinde olacağız. Hep beraberce Kahramanmaraş'ın geleceğini inşa edeceğiz. Geleceğin güçlü, Türkiye'nin güçlü Kahramanmaraş’ını inşa edeceğiz. Çok şükür güçlü bir hükümetimiz var, saygı değer milletvekillerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, Kahramanmaraş’ımızın güzel insanlarıyla omuz omuza vereceğiz ve bu şehrin geleceğini inşa edeceğiz. Herkesin gıptayla izlediği bir il haline getireceğiz. İnşallah Kahramanmaraş’ımızı merkeziyle, ilçeleriyle, beldeleriyle, köyleriyle herkesin yaşamak için imrendiği bir yer haline getireceğiz. Biz omzumuzdaki yük ve vebalin ne demek olduğunu biliyoruz. 'Şehr-ül emin' olmanın ne demek olduğunu biliyoruz. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Her saniyemizi bu şehrin geleceği için vakfedeceğiz. Başarmamak için hiçbir sebep yok."

Erkoç, daha sonra kentsel dönüşümden ulaşıma, turizmden altyapı hizmetlerine, Kent merkezinden geçen su kanallarından kültürel hizmetlere kadar oluşan 196 projenin sunumunu yaptı.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol