banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince düzenlediği programda 500 fidanı toprakla buluşturdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğünce hazırlanan program gereği fidanlar toprakla buluşturuldu.

Kapıçam Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen fidan dikimine ilişkin görüşlerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Burada diktiğimiz fidanlara Çanakkale Savaşında şehit olan ve isimleri tespit edilen 230 Kahramanmaraşlı şehidimizin adını verdik. Kadın Aile Şube Müdürlüğümüz bünyesinde aynı zamanda 25 hatim indirildi ve şehitlerimize gönderildi. 500 öğrenci 500 fidan etkinliğimize katılan tüm öğrenci kardeşlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

500 öğrenci 500 fidan dikimi törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih MehmetErkoç, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ ile şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol